الملاحة
التخطي للمحتوى
دانشکده کشاورزی
الأساتذة
الموظفون
الطلاب
الخريجون
درباره
حول كلية الزراعة
رسالة من العميد
هيئة الرئاسة
أهداف الكلية
الرؤية والمهام
إحصائيات
چارت سازمانی
الكتيبات والبروشورات
تقرير الأداء
اتصل بنا
عميد سابق
تعليم
بحث
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرکزی
مزارع و مراکز تحقیقاتی
پژوهشکدهها
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
موظفين
أعضاء هيئة التدريس
موظفو الكلية
أعضاء هيئة التدريس المنتسبون
باحثو ما بعد الدكتوراه
المجموعات التعليمية
گروه آموزشی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
المكاسب والإنجازات العلمية
التخصصات والمراحل الدراسية
الإمكانيات والمساحات التعليمية والبحثية
الإنجازات البحثية والتعليمية
التعاون العلمي والدولي
تعريف بالخريجين المتميزين
التقويم الأكاديمي والفعاليات
إنجازات الكلية ومفاخرها
مذكرات التفاهم الوطنية والدولية
دخول
Fa
en
ku
دانشکده کشاورزی
المجموعات التعليمية
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
هیات علمی
هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
اسعد محمد امینی
استادیار
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
a.mohammadamini@uok.ac.ir
مدلسازی و بهینه سازی فرآیندها و هیدروکلوئیدهای غذایی
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID
هیمن نوربخش
استادیار
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
h.nourbakhsh@uok.ac.ir
طراحی نانوساختارها و نانوحامل های بیوپلیمری ، ریزدرون پوشانی ترکیبات زیست فعال و فراسودمند،استفاده از سامانه های نانوامولسیونی و میکروامولسیونی در جهت تولید میکرو و نانوذرات، افزایش ماندگاری غذاهای مستعد فساد با استفاده از نانوذرات
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID
فردین تمجیدی
استادیار
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
f.tamjidi@uok.ac.ir
کلوئیدها و بیوپلیمرهای غذایی، میکرو- و نانو-پوشینه دار کردن و کنترل رهایش، غذاهای فراسودمند، رئولوژی غذا
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID