پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده کشاورزی
استادان
کارمندان
دانشجویان
دانشآموختگان
درباره
درباره دانشکده
پیام رئیس دانشکده
هیات رئیسه
اهداف دانشکده
چشم انداز و ماموریت
آمار
چارت سازمانی
کتابچه و بروشور
گزارش عملکرد
تماس با ما
روسای پیشین
آموزش
پژوهش
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرکزی
مزارع و مراکز تحقیقاتی
پژوهشکدهها
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
افراد
اعضای هیأتعلمی
کارمندان
هیات علمی وابسته
پژوهشگران پسادکتری
گروه های آموزشی
گروه آموزشی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
افتخارات و دستاوردهای علمی
رشته ها و مقاطع تحصیلی
امکانات و فضای آموزشی و پژوهشی
دستاوردهای پژوهشی و آموزشی
همکاریهای علمی و بینالمللی
معرفی فارغ التحصیلان برجسته
تقویم آموزشی و رویدادها
دستاوردها و افتخارات دانشکده
تفاهمنامههای ملی و بینالمللی
ورود
en
ar
ku
دانشکده کشاورزی
ارشیو ها
ارشیو اخبار
مرتب سازی
مرتبسازی بر اساس
ارتباط
عنوان
تغییریافته
تغییریافته(ابتدا قدیمیترین)
ایجاد شده
ایجاد شده(ابتدا قدیمیترین)
کاربر
مشخصات دسته بندی
طبقه بندی
اطلاعیه ها
(9)
اخبار گروه علوم و مهندسی باغبانی
(9)
اخبار
(4)
رویدادها
(4)
اطلاعیه های گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
(4)
دستارودهای پژوهشی
(3)
افتخارات
(3)
همایش ها
(2)
اخبار گروه های آموزشی
(2)
نوع رابط
نوع
اسناد
(631)
صفحه
(294)
محتوای سایت
(40)
مقالات هیات علمی
(6411)
هیات علمی
(71)
پوشهی اسناد و رسانهها
(104)
پوشهی محتوای سایت
(6)
نوار جستجو
جستجوی نتایج
نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
مقالات هیات علمی
Evaluating the therapeutic effect of different forms of silymarin on liver status and expression of some genes involved in fat metabolism, antioxidants and anti-inflammatory in older laying hens
مقالات هیات علمی
خشک کردن سیب با استفاده از خشک کن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم- همرفتی
مقالات هیات علمی
ویژگی کلسترول کاهی لاکتوباسیلوس رئوتری و میزان زنده مانی آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و ماست
مقالات هیات علمی
تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن
مقالات هیات علمی
Study of different fouling mechanisms during membrane clarification of red plum juice
مقالات هیات علمی
Effect of processing parameters on fouling resistances during microfiltration of red plum and watermelon juices: A comparative study
مقالات هیات علمی
Prediction of red plum juice permeate flux during membrane processing with ANN optimized using RSM
مقالات هیات علمی
Antioxidant Peptidic Particles for Delivery of Gallic Acid
مقالات هیات علمی
نخستین همایش فرا ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
مقالات هیات علمی
Preparation of fish oil microcapsules by complex coacervation of gelatin‒gum arabic and their utilization for fortification of pomegranate juice
مقالات هیات علمی
تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی
مقالات هیات علمی
برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
مقالات هیات علمی
Optimization of whey protein isolate-quince seed mucilage complex coacervation
مقالات هیات علمی
هشتمین کنگره علوم دامی ایران
مقالات هیات علمی
The 55th annual meeting of the society for cryobiology
مقالات هیات علمی
هشتمین کنگره علوم دامی ایران
مقالات هیات علمی
هشتمین کنگره علوم دامی ایران
مقالات هیات علمی
هشتمین کنگره علوم دامی ایران
مقالات هیات علمی
هشتمین کنگره علوم دامی ایران
مقالات هیات علمی
پستهای 20
هر صفحه
4
مطالب به ازای صفحه
8
مطالب به ازای صفحه
20
مطالب به ازای صفحه
40
مطالب به ازای صفحه
60
مطالب به ازای صفحه
نمایش ۷۲۱ - ۷۴۰ از ۷٬۵۵۷ نتیجه
پیغام قبلی
صفحه
1
...
Intermediate Pages
صفحه
2
صفحه
3
صفحه
4
صفحه
5
صفحه
6
صفحه
7
صفحه
8
صفحه
9
صفحه
10
صفحه
11
صفحه
12
صفحه
13
صفحه
14
صفحه
15
صفحه
16
صفحه
17
صفحه
18
صفحه
19
صفحه
36
صفحه
37
صفحه
38
...
Intermediate Pages
صفحه
39
صفحه
40
صفحه
41
صفحه
42
صفحه
43
صفحه
44
صفحه
45
صفحه
46
صفحه
47
صفحه
48
صفحه
49
صفحه
50
صفحه
51
صفحه
52
صفحه
53
صفحه
54
صفحه
55
صفحه
56
صفحه
57
صفحه
58
صفحه
378
صفحه بعد