Navigation
Skip to Content
Faculty Of Agriculture
Professors
Staff
Students
Alumni
About us
About
Message from the Dean
Administration
Faculty Objectives
Vision and Mission
Facts and Figures
Organizational Chart of the Faculty
Booklets and Brochures
Performance Report
Contact us
Former Deans of the Faculty
Education
Research
Research Areas of Agriculture Faculty
Research Laboratories Agriculture Faculty
Central Laboratory Of Faculty Agriculture
Farms and Research Centers
Institutes
Research Projects
Information Technology Unit
Student Scientific Societies
Staff
Faculty Members
Faculty Staff
Affiliated Academic Staff
Postdoc Researchers
Departments
ِDepartment of Animal Science
Department of Plant Production and Genetics
Department of Horticultural Science and Engineering
Department of Biosystem Engineering
Department of Soil Science & Engineering
Department of Agricultural Economics
Department of Plant Protection
Department of Water Science and Engineering
Department of Food Science and Engineering
Department of Agricultural Extension and Education
Impacts and Achievements
Honors and Scientific Achievements
Fields of Study and Academic Levels
Educational and Research Facilities and Spaces
Research and Educational Achievements
Scientific and International Collaborations
Introduction of Outstanding Alumni
Academic Calendar and Events
Achievements and Honors of the Faculty
National and International Memoranda of Understanding
Sign In
Fa
ar
ku
دانشکده کشاورزی
Departments
Department of Food Science and Engineering
هیات علمی
هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
نام و نام خانوادگی
درجه یا سمت
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
a.mohammadamini@uok.ac.ir
مدلسازی و بهینه سازی فرآیندها و هیدروکلوئیدهای غذایی
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID
نام و نام خانوادگی
درجه یا سمت
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
h.nourbakhsh@uok.ac.ir
طراحی نانوساختارها و نانوحامل های بیوپلیمری ، ریزدرون پوشانی ترکیبات زیست فعال و فراسودمند،استفاده از سامانه های نانوامولسیونی و میکروامولسیونی در جهت تولید میکرو و نانوذرات، افزایش ماندگاری غذاهای مستعد فساد با استفاده از نانوذرات
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID
نام و نام خانوادگی
درجه یا سمت
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
f.tamjidi@uok.ac.ir
کلوئیدها و بیوپلیمرهای غذایی، میکرو- و نانو-پوشینه دار کردن و کنترل رهایش، غذاهای فراسودمند، رئولوژی غذا
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID