درباره گروه آموزشی علوم دامی
گروه علوم دامی دانشگاه کردستان اولین گروه آموزشی دانشکده کشاورزی است که در سال ۱۳۷۱ با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی رشته تکنولوژی تولیدات دامی شروع به کار نمود. گروه علوم دامی در حال حاضر با 12 عضو هیات علمی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره PhD  در گرایش های ژنتیک و اصلاح نژاد، تغذیه طیور، فیزیولوژی دام و طیور و تغذیه نشخوارکنندگان دانشجو پذیرش می نماید. گروه علوم دامی در کنار آزمایشگاه های آنالیز مواد غذایی، میکروبیولوژی، ژنتیک و فیزیولوژی دارای مزارع تحقیقاتی شامل گاوداری با 50 راس گاو شیرده، بزداری با 30 راس بز نژاد مهابادی، سالن تحقیقاتی جوجه گوشتی با  150 پن زمینی ظرفیت 2500قطعه و سالن مرغ تخمگذار دارای 500 قفس جمعا 4000 قطعه و نیز سالن نگهداری بلدرچین تخم گذار و سالن های حاوی چهار دستگاه جوجه کشی دارای سابقه و ظرفیت بالایی جهت آموزش و تحقیقات در زمینه‌های متنوع علوم دامی می باشد. در حال حاضر تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی 60، کارشناسی ارشد 40 و دکتری 21 نفر می باشد. این گروه در راستای توسعه و بین المللی شدن اقدام به پذیرش در مقاطع  تحصیلات تکمیلی در تمامی گرایش ها نموده است. گروه علوم دامی در سال 1397 با انعقاد قرارداد بین دانشگاه کردستان و دانشگاه راپرین اقلیم کردستان عراق برای اولین بار اقدام به پذیرش 14دانشجو خارجی در مقطع کارشناسی علوم دامی نمود. رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی در مقطع کارشناسی در سال 1397 در گروه علوم دامی دانشگاه کردستان ایجاد گردید و با جذب سالیانه 34 دانشجو در این رشته  امید است که در آینده دانشکده پیرادامپزشکی در دانشگاه کردستان راه اندازی گردد.  برنامه های ویژه گروه برای ارتقا علمی دانشجویان مشخصا در مقطع تحصیلات تکمیلی در طی سالیان اخیر، اعزام دانشجویان برای فرصت های مطالعاتی دانشجویان دکتری به کشور های بلژیک، اتریش  و اسپانیا بوده است.
امکانات پژوهشی و تحقیقاتی گروه
گروه علوم دامی دارای امکانات ذیل جهت انجام کارهای تحقیقاتی گروه و دانشجویان این گروه می‌باشد:
1-گاوداری
2- بز داری