درباره گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم
گروه مهندسی بیوسیستم در سال ۱۳۸۶ در دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان با نام گروه مهندسی مکانیک ماشین‌های کشاورزی و با جذب دانشجو در مقطع کارشناسی تاسیس گردید. در سال ۱۳۹۱ با راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد، گام‌های اولیه جهت توسعه تحصیلات تکمیلی و ارتقاء فعالیت‌های پژوهشی گروه برداشته شد. همزمان با ایجاد تغییرات گسترده در سرفصل رشته‌های مرتبط با ماشین‌های کشاورزی، در سال ۱۳۹۲ نام گروه به مهندسی بیوسیستم تغییر یافت.
در حال حاضر این گروه در مقطع کارشناسی رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم و مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی و در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم با گرایش‌های طراحی ماشین‌های کشاورزی، فناوری‌ پس از برداشت و انرژي­هاي تجديدپذير به آموزش دانشجویان می‌پردازد. توسعه رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم براي جذب دانشجوي دکتری تخصصی در هر سه گرايش حال حاضر ارشد و جذب دانشجوي خارجي در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد از اهداف میان‌مدت این گروه است. در حال حاضر اين گروه داراي 10 عضو هيئت علمي، 20 دانشجوي ارشد و 250 دانشجويي کارشناسي مي باشد. اين گروه داراي ششآزمايشگاه تحقيقاتي فعال و پنج کارگاه آموزشي مي­باشد.
اهداف تحقيقاتي گروه مهندسی بیوسیستم ادغام  و توسعه فن آوری های جدید مهندسی در حوزه کشاورزی متمرکز است. هدف اصلی این گروه  دستیابی کشاورزان به کشاورزی پایدار در مناطق روستایی است. هدف دیگر آموزش متخصصان برای طراحی و بهینه سازی ماشین های کشاورزی ، توسعه کشاورزی دقیق و طراحی و اجرای سیستم های انرژی تجدیدپذیر ،  فناوری های پس از برداشت و  استفاده از فرآیندهای زیستی و حسگرها در سیستم های کشاورزی ، باغداری و دامداری است.
عناوین تحقیق شامل طراحی و ساخت ماشین های کشاورزی ، انطباق فناوری­های پس از برداشت با صنایع غذایی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در مناطق روستایی است. تکنیک های علوم و مهندسی، به عنوان مثال، دوره های مکانیک، برق، کامپیوتر و مهندسی مواد غذایی برای دانشجویان جهت کار در صنایع آموزش داده می شود.
زمینه‌های تحقیقاتی گروه مهندسی بیوسیستم
گروه