پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده کشاورزی
مامۆستایان
فەرمانبەران
خوێندکاران
دەرچووان
درباره
دەربارەی
پەیامی ڕاگری کۆلێژ
دەستەی سەرۆکایەتی
ئامانجەکانی کۆلێژ
دیدگا و ئەرک
ئامارەکان
چارت سازمانی
کتێبچە و بڕۆشوورەکان
ڕاپۆرتی کارکردن
پەیوەندیمان پێوە بکەن
ڕاگری پێشوو
خوێندن
توێژینەوە
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرکزی
مزارع و مراکز تحقیقاتی
پژوهشکدهها
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
ستاف
ئەندامانی دەستەی زانستی
فەرمانبەرانی کۆلێژ
ئەندامانی دەستەی زانستیی هاوبەش
توێژەرانی پۆست دکتۆرا
گروپەکان
گروه آموزشی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
شانازی و دەستکەوتە زانستییەکان
بەشە زانستییەکان و ئاستەکانی خوێندن
ئیمکانات و ژینگەی فێرکاری و توێژینەوە
دەستکەوتە توێژینەوەیی و فێرکارییەکان
هاوکارییە زانستی و نێودەوڵەتییەکان
ناساندنی دەرچووە دیارەکان
ساڵنامەی خوێندن و بۆنەکان
دەستکەوت و شانازییەکانی کۆلێژ
لێکتێگەیشتنامە نیشتمانی و نێودەوڵەتییەکان
ورود
Fa
en
ar
دانشکده کشاورزی
گروپەکان
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
هیات علمی
هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
اسعد محمد امینی
استادیار
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
a.mohammadamini@uok.ac.ir
مدلسازی و بهینه سازی فرآیندها و هیدروکلوئیدهای غذایی
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID
هیمن نوربخش
استادیار
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
h.nourbakhsh@uok.ac.ir
طراحی نانوساختارها و نانوحامل های بیوپلیمری ، ریزدرون پوشانی ترکیبات زیست فعال و فراسودمند،استفاده از سامانه های نانوامولسیونی و میکروامولسیونی در جهت تولید میکرو و نانوذرات، افزایش ماندگاری غذاهای مستعد فساد با استفاده از نانوذرات
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID
فردین تمجیدی
استادیار
تحصیلات
ایمیل
علاقه مندی های پژوهشی
لینک صفحات شخصی
علوم و مهندسی صنایع غذایی
f.tamjidi@uok.ac.ir
کلوئیدها و بیوپلیمرهای غذایی، میکرو- و نانو-پوشینه دار کردن و کنترل رهایش، غذاهای فراسودمند، رئولوژی غذا
Google scholar
ResearchGate
LinkedIn
ORCID