زمینه های پژوهشی و تحقیقاتی گروه

1-  بهره­گیری از انواع دیسپرسیون (مانند امولسیون، ژل، سل و کف) برای میکرو و یا نانوانکپسولاسیون و رسانش هدفمند اجزای زیست­فعال شامل مواد مغذی و تقویت کننده سلامتی، مواد ضدمیکروبی، آنزیم­ها و پروبیوتیک­ها.
2- بهره­گیری از انواع بیوپلیمرها (پروتئین­ها و پلی­ساکارید) به صورت مستقیم یا تغییر یافته به عنوان بهبود دهنده ویژگی­های حسی یا خواص تغذیه­ای-سلامتی­بخشی غذا، جایگزین چربی،  انکپسولانت و...
3- طراحی و بهینه‌سازی فرمولاسیون محصولات غذایی فراسودمند، رژیمی و غنی‌شده و ارزیابی ویژگی­های کیفی آن­ها.
4- توسعه فیلم­ها و پوشش­های بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر، فعال و هوشمند جهت افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
5- استخراج، شناسایی و بررسی خواص ترکیبات زیست‌فعال از منابع مختلف و ارزیابی پتانسیل آن­ها برای بهبود کیفیت مواد غذایی.
6- استفاده از فناوری‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی (مانند امواج فراصوت، گرمایش اهمیک و...).
7- استفاده از ضایعات و پسماندهای کشاورزی و غذایی جهت تبدیل به محصولات با ارزش افزوده.
8- کاربرد ریزاندامگان و آنزیم‌ها در تولید و بهبود محصولات غذایی.