زمینه های پژوهشی و تحقیقاتی گروه
1- بهرهگیری از انواع دیسپرسیون (مانند امولسیون، ژل، سل و کف) برای میکرو و یا نانوانکپسولاسیون و رسانش هدفمند اجزای زیستفعال شامل مواد مغذی و تقویت کننده سلامتی، مواد ضدمیکروبی، آنزیمها و پروبیوتیکها.
2- بهرهگیری از انواع بیوپلیمرها (پروتئینها و پلیساکارید) به صورت مستقیم یا تغییر یافته به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای حسی یا خواص تغذیهای-سلامتیبخشی غذا، جایگزین چربی، انکپسولانت و...
3- طراحی و بهینهسازی فرمولاسیون محصولات غذایی فراسودمند، رژیمی و غنیشده و ارزیابی ویژگیهای کیفی آنها.
4- توسعه فیلمها و پوششهای بستهبندی زیستتخریبپذیر، فعال و هوشمند جهت افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
5- استخراج، شناسایی و بررسی خواص ترکیبات زیستفعال از منابع مختلف و ارزیابی پتانسیل آنها برای بهبود کیفیت مواد غذایی.
6- استفاده از فناوریهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی (مانند امواج فراصوت، گرمایش اهمیک و...).
7- استفاده از ضایعات و پسماندهای کشاورزی و غذایی جهت تبدیل به محصولات با ارزش افزوده.
8- کاربرد ریزاندامگان و آنزیمها در تولید و بهبود محصولات غذایی.
2- بهرهگیری از انواع بیوپلیمرها (پروتئینها و پلیساکارید) به صورت مستقیم یا تغییر یافته به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای حسی یا خواص تغذیهای-سلامتیبخشی غذا، جایگزین چربی، انکپسولانت و...
3- طراحی و بهینهسازی فرمولاسیون محصولات غذایی فراسودمند، رژیمی و غنیشده و ارزیابی ویژگیهای کیفی آنها.
4- توسعه فیلمها و پوششهای بستهبندی زیستتخریبپذیر، فعال و هوشمند جهت افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
5- استخراج، شناسایی و بررسی خواص ترکیبات زیستفعال از منابع مختلف و ارزیابی پتانسیل آنها برای بهبود کیفیت مواد غذایی.
6- استفاده از فناوریهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی (مانند امواج فراصوت، گرمایش اهمیک و...).
7- استفاده از ضایعات و پسماندهای کشاورزی و غذایی جهت تبدیل به محصولات با ارزش افزوده.
8- کاربرد ریزاندامگان و آنزیمها در تولید و بهبود محصولات غذایی.