آزمایشگاه های پژوهشی گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
مسئول آزمایشگاه
فعالیت‌ها
تجهیزات
-
در این آزمایشگاه تمام امکانات مورد نیاز برای انجام کشت­های میکروبی، جستجو و شناسایی باکتری­های بیماریزا و آزمون­های میکروبی روی فرآورده­­های غذایی فراهم می باشد. ​​​​​​​
  •  اسپکتروفتومترUV-Vis،
  • انواع انکوباتور (معمولی، شیکردار و یخچال دار)
  • آون
  • میکروسکوپ­های 3 چشمی
  • هودهای لامینار و شیمیایی
  • ترازوی حساس، انواع بن­ماری (ساده، شیکردار و با سیرکولاتور)
  • هات پلیت استیرر
  • pH متر
  • ورتکس لوله
  • سانتریفوژ 5000 دور در دقیقه
  • کلنی کانتر
  • یخچال و فریزر
  • اتوکلاو ​​​​​​​
آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی
مسئول  آزمایشگاه
توضیحات
تجهیزات
-
در این آزمایشگاه امکان انجام انواع آزمون­های شیمیایی مواد غذایی فراهم می­باشد. ​​​​​​​
  • دستگاه های هضم و تقطیر اتوماتیک کلدال
  • هیترهای شوف بالن
  • سانتریفوژهای ژربر و دور بالا
  • انواع بن­ماری (شیکردار
  • با سیرکولاسیون و ساده)
  • انواع ترازوی حساس
  • ترازوی رطوبت سنج
  • کوره الکتریکی
  • آون
  • رفرکتومت
  • پلاریمتر
  • پمپ خلا
  • دستگاه سوکسله (اتوماتیک و دستی)
  • انواع pH-متر و هدایت سنج
  • انواع هات پلیت استریر (با و بدون پروب دمایی)
  • هود شیمیایی
  • اسپکتروفتومترUV-Vis
  • بورت اتوماتیک
  • آب مقطرگی
  • ورتکس لوله
  • کپسول ازت
  • شیکر الاکلنگی
  • یخچال
  • فریز
آزمایشگاه فن­آوری­های صنایع غذایی
مسئول  آزمایشگاه
توضیحات
تجهیزات
-
این آزمایشگاه به تجهیزات مورد نیاز در حوزه فن­آوری مواد غذایی همانند انواع خشک­کن­ها و هموژنایزرها و نیز به دستگاه­های ارزیابی خصوصیات فیزیکی مواد غذایی مجهز شده است
  • انواع خشک­کن(با هوای داغ، انجمادی، اهمی، مایکروویو، مادون قرمز، ترکیبی)
  • سامانه گرمایش اهمی-خلا
  • سامانه پردازش تصویر
  • پروب التراسونیک، سانتریفوژ دور بالا
  • دستگاه آنالیز کننده بافت
  • ویسکومتر
  • هموژنایزر اولتراتوراکس
  • رنگ سنج
  • کولیس دیجیتال
  • یخچال و فریز