پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده کشاورزی
استادان
کارمندان
دانشجویان
دانشآموختگان
درباره
درباره دانشکده
پیام رئیس دانشکده
هیات رئیسه
اهداف دانشکده
چشم انداز و ماموریت
آمار
چارت سازمانی
کتابچه و بروشور
گزارش عملکرد
تماس با ما
روسای پیشین
آموزش
پژوهش
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرکزی
مزارع و مراکز تحقیقاتی
پژوهشکدهها
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
افراد
اعضای هیأتعلمی
کارمندان
هیات علمی وابسته
پژوهشگران پسادکتری
گروه های آموزشی
گروه آموزشی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
افتخارات و دستاوردهای علمی
رشته ها و مقاطع تحصیلی
امکانات و فضای آموزشی و پژوهشی
دستاوردهای پژوهشی و آموزشی
همکاریهای علمی و بینالمللی
معرفی فارغ التحصیلان برجسته
تقویم آموزشی و رویدادها
دستاوردها و افتخارات دانشکده
تفاهمنامههای ملی و بینالمللی
ورود
en
ar
ku
دانشکده کشاورزی
ارشیو ها
ارشیو اخبار
مرتب سازی
مرتبسازی بر اساس
ارتباط
عنوان
تغییریافته
تغییریافته(ابتدا قدیمیترین)
ایجاد شده
ایجاد شده(ابتدا قدیمیترین)
کاربر
مشخصات دسته بندی
طبقه بندی
اطلاعیه ها
(9)
اخبار گروه علوم و مهندسی باغبانی
(9)
اخبار
(4)
رویدادها
(4)
اطلاعیه های گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
(4)
دستارودهای پژوهشی
(3)
افتخارات
(3)
همایش ها
(2)
اخبار گروه های آموزشی
(2)
نوع رابط
نوع
اسناد
(636)
صفحه
(294)
محتوای سایت
(40)
مقالات هیات علمی
(6411)
هیات علمی
(71)
پوشهی اسناد و رسانهها
(104)
پوشهی محتوای سایت
(6)
نوار جستجو
جستجوی نتایج
Inhibition of browning via aqueous gel solution of Aloe vera: a new method for preserving fresh fruits as a case study on fresh kernels of Persian walnut
مقالات هیات علمی
Limitation of access to oxygen for inhibition of browning in fresh walnut kernels
مقالات هیات علمی
Ascorbic acid preserved phenolic compounds of cold stressed fresh walnut kernels
مقالات هیات علمی
The influence of Ohmic‐vacuum heating on phenol, ascorbic acid and engineering factors of kiwifruit juice concentration process
مقالات هیات علمی
Preharvest application of sodium nitroprusside improves tomato fruit quality and alleviates chilling injury during cold storage
مقالات هیات علمی
Improving quality and quantity attributes of grape juice concentrate (molasses) using ohmic heating
مقالات هیات علمی
Flesh browning development of ‘Empire’ apple during a shelf life period after 1-methylcyclopropene (1-MCP) treatment and controlled atmosphere storage
مقالات هیات علمی
Inhibitory effect of salicylic acid and Aloe vera gel edible coating on microbial load and chilling injury of orange fruit
مقالات هیات علمی
تاثیر محلول پاشی گاما-آمینو بوتیریک اسید بر ویژگی های فیزیولوژیکی گوجه فرنگی رقم نامیب تحت تنش شوری
مقالات هیات علمی
اثر تیمارهای مختلف اسانس های گیاهی و نانوذرات نقره بر عمر گلجای گل بریدنی ژربرا، رقم پینک پاور
مقالات هیات علمی
Combination Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) with Ajowan Essential Oil and Silver Nanoparticles on Postharvest Life of Gerbera (Gerbera jamesonii) Cut Flowers
مقالات هیات علمی
Nano-ZnO/carboxymethyl cellulose-based active coating impact on ready-to-use pomegranate during cold storage
مقالات هیات علمی
Physical and biochemical changes of some Iranian quince (Cydonia oblonga Mill) genotypes during cold storage
مقالات هیات علمی
Combination of carboxymethyl cellulose-based coatings with calcium and ascorbic acid impacts in browning and quality of fresh-cut apples
مقالات هیات علمی
Antioxidant bioactive compounds changes in fruit of quince genotypes over cold storage
مقالات هیات علمی
Impact of Postharvest Calcium Treatments on Storage Life, Biochemical Attributes and Chilling Injury of Apricot
مقالات هیات علمی
Aloe vera and ascorbic acid coatings maintain postharvest quality and reduce microbial load of strawberry fruit
مقالات هیات علمی
برهمکنش خاکپوش سفید و زمان کاربرد نیتروژن در آخر فصل رشد بر گلدهی و اجزاء عملکرد توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) در بهار سال بعد
مقالات هیات علمی
Control of orange postharvest decay fungi using Zenian and Eucalyptus essential oils
مقالات هیات علمی
تغییرات ویژگی های فیزیکی و زیست شیمیایی برخی ارقام گلابی غرب کشور در طول دوره انبارداری
مقالات هیات علمی
پستهای 20
هر صفحه
4
مطالب به ازای صفحه
8
مطالب به ازای صفحه
20
مطالب به ازای صفحه
40
مطالب به ازای صفحه
60
مطالب به ازای صفحه
نمایش ۶٬۴۶۱ - ۶٬۴۸۰ از ۷٬۵۶۲ نتیجه
پیغام قبلی
صفحه
1
...
Intermediate Pages
صفحه
2
صفحه
3
صفحه
4
صفحه
5
صفحه
6
صفحه
7
صفحه
8
صفحه
9
صفحه
10
صفحه
11
صفحه
12
صفحه
13
صفحه
14
صفحه
15
صفحه
16
صفحه
17
صفحه
18
صفحه
19
صفحه
323
صفحه
324
صفحه
325
...
Intermediate Pages
صفحه
326
صفحه
327
صفحه
328
صفحه
329
صفحه
330
صفحه
331
صفحه
332
صفحه
333
صفحه
334
صفحه
335
صفحه
336
صفحه
337
صفحه
338
صفحه
339
صفحه
340
صفحه
341
صفحه
342
صفحه
343
صفحه
344
صفحه
345
صفحه
379
صفحه بعد