پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده کشاورزی
استادان
کارمندان
دانشجویان
دانشآموختگان
درباره
درباره دانشکده
پیام رئیس دانشکده
هیات رئیسه
اهداف دانشکده
چشم انداز و ماموریت
آمار
چارت سازمانی
کتابچه و بروشور
گزارش عملکرد
تماس با ما
روسای پیشین
آموزش
پژوهش
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرکزی
مزارع و مراکز تحقیقاتی
پژوهشکدهها
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
افراد
اعضای هیأتعلمی
کارمندان
هیات علمی وابسته
پژوهشگران پسادکتری
گروه های آموزشی
گروه آموزشی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
افتخارات و دستاوردهای علمی
رشته ها و مقاطع تحصیلی
امکانات و فضای آموزشی و پژوهشی
دستاوردهای پژوهشی و آموزشی
همکاریهای علمی و بینالمللی
معرفی فارغ التحصیلان برجسته
تقویم آموزشی و رویدادها
دستاوردها و افتخارات دانشکده
تفاهمنامههای ملی و بینالمللی
ورود
en
ar
ku
دانشکده کشاورزی
ارشیو ها
ارشیو اخبار
مرتب سازی
مرتبسازی بر اساس
ارتباط
عنوان
تغییریافته
تغییریافته(ابتدا قدیمیترین)
ایجاد شده
ایجاد شده(ابتدا قدیمیترین)
کاربر
مشخصات دسته بندی
طبقه بندی
اطلاعیه ها
(9)
اخبار گروه علوم و مهندسی باغبانی
(9)
اخبار
(4)
رویدادها
(4)
اطلاعیه های گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
(4)
دستارودهای پژوهشی
(3)
افتخارات
(3)
همایش ها
(2)
اخبار گروه های آموزشی
(2)
نوع رابط
نوع
اسناد
(631)
صفحه
(294)
محتوای سایت
(40)
مقالات هیات علمی
(6411)
هیات علمی
(71)
پوشهی اسناد و رسانهها
(104)
پوشهی محتوای سایت
(6)
نوار جستجو
جستجوی نتایج
همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی
مقالات هیات علمی
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقالات هیات علمی
همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی
مقالات هیات علمی
بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقالات هیات علمی
Improving quality and quantity attributes of grape juice concentrate (molasses) using ohmic heating
مقالات هیات علمی
Effects of operating parameters on physico-chemical properties of red plum juice and permeate flux during membrane clarification
مقالات هیات علمی
One-pot nanoparticulation of potentially bioactive peptides and gallic acid encapsulation
مقالات هیات علمی
دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی
مقالات هیات علمی
اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی
مقالات هیات علمی
اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی
مقالات هیات علمی
سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی
مقالات هیات علمی
سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی
مقالات هیات علمی
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مقالات هیات علمی
بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقالات هیات علمی
بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا
مقالات هیات علمی
Improving the functionality and biological properties of Iranian date palm (Phoenix dactylifera L) seeds protein with different proteases
مقالات هیات علمی
EDTA and a‐tocopherol improve the chemical stability of astaxanthin loaded into nanostructured lipid carriers
مقالات هیات علمی
Design and characterization of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers
مقالات هیات علمی
Nanostructured lipid carriers (NLC): A potential delivery system for bioactive food molecules
مقالات هیات علمی
Rheological Characteristics of Yogurt Enriched with Microencapsulated Fish Oil
مقالات هیات علمی
پستهای 20
هر صفحه
4
مطالب به ازای صفحه
8
مطالب به ازای صفحه
20
مطالب به ازای صفحه
40
مطالب به ازای صفحه
60
مطالب به ازای صفحه
نمایش ۹۶۱ - ۹۸۰ از ۷٬۵۵۷ نتیجه
پیغام قبلی
صفحه
1
...
Intermediate Pages
صفحه
2
صفحه
3
صفحه
4
صفحه
5
صفحه
6
صفحه
7
صفحه
8
صفحه
9
صفحه
10
صفحه
11
صفحه
12
صفحه
13
صفحه
14
صفحه
15
صفحه
16
صفحه
17
صفحه
18
صفحه
19
صفحه
48
صفحه
49
صفحه
50
...
Intermediate Pages
صفحه
51
صفحه
52
صفحه
53
صفحه
54
صفحه
55
صفحه
56
صفحه
57
صفحه
58
صفحه
59
صفحه
60
صفحه
61
صفحه
62
صفحه
63
صفحه
64
صفحه
65
صفحه
66
صفحه
67
صفحه
68
صفحه
69
صفحه
70
صفحه
378
صفحه بعد