پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده کشاورزی
استادان
کارمندان
دانشجویان
دانشآموختگان
درباره
درباره دانشکده
پیام رئیس دانشکده
هیات رئیسه
روسای پیشین
اهداف دانشکده
چشم انداز و ماموریت
آمار
چارت سازمانی
کتابچه و بروشور
گزارش عملکرد
تماس با ما
آموزش
پژوهش
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرجع
مزارع و مراکز تحقیقاتی
مراکز پژوهشی
مرکز پژوهشی بهنژادی و بهزراعی توت فرنگی
مرکز پژوهشی اصلاح و توسعه گیاهان دارویی
مرکز پژوهشی علوم و مهندسی آب
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
افراد
اعضای هیأتعلمی
کارمندان
هیات علمی وابسته
پژوهشگران پسادکتری
گروه های آموزشی
گروه آموزشی مهندسی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی مهندسی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
افتخارات و دستاوردهای علمی
رشته ها و مقاطع تحصیلی
امکانات و فضای آموزشی و پژوهشی
دستاوردهای پژوهشی و آموزشی
همکاریهای علمی و بینالمللی
معرفی فارغ التحصیلان برجسته
تقویم آموزشی و رویدادها
دستاوردها و افتخارات دانشکده
تفاهمنامههای ملی و بینالمللی
ورود
en
ar
ku
دانشکده کشاورزی
ارشیو ها
ارشیو اخبار
مرتب سازی
مرتبسازی بر اساس
ارتباط
عنوان
تغییریافته
تغییریافته(ابتدا قدیمیترین)
ایجاد شده
ایجاد شده(ابتدا قدیمیترین)
کاربر
مشخصات دسته بندی
طبقه بندی
اطلاعیه ها
(9)
اخبار گروه علوم و مهندسی باغبانی
(9)
اخبار
(4)
رویدادها
(4)
اطلاعیه های گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
(4)
دستارودهای پژوهشی
(3)
افتخارات
(3)
همایش ها
(2)
اخبار گروه های آموزشی
(2)
نوع رابط
نوع
اسناد
(677)
صفحه
(298)
محتوای سایت
(40)
مقالات هیات علمی
(6593)
هیات علمی
(72)
پوشهی اسناد و رسانهها
(107)
پوشهی محتوای سایت
(6)
نوار جستجو
جستجوی نتایج
فرآیند تولید شیره خرما با گرمایش اهمی تحت خلا: ارزیابی تاثیر گرادیان ولتاژ و فشار بر مصرف انرژی، راندمان و ویژگیهای کیفی
مقالات هیات علمی
Solar-dried fig quality: A comparative study of ultrasonic, ohmic blanching, and sulfur dioxide pre-treatments on bioactive retention, antioxidant activity, and physical properties
مقالات هیات علمی
Quality preservation of orange concentrate by using hybrid ohmic – vacuum heating
Sep 23, 2025 10:50:21 AM
مقالات هیات علمی
The influence of Ohmic‐vacuum heating on phenol, ascorbic acid and engineering factors of kiwifruit juice concentration process
Sep 23, 2025 10:51:27 AM
مقالات هیات علمی
پستهای 4
هر صفحه
4
مطالب به ازای صفحه
8
مطالب به ازای صفحه
20
مطالب به ازای صفحه
40
مطالب به ازای صفحه
60
مطالب به ازای صفحه
نمایش ۶۸۹ - ۶۹۲ از ۷٬۷۹۳ نتیجه
پیغام قبلی
صفحه
1
...
Intermediate Pages
صفحه
2
صفحه
3
صفحه
4
صفحه
5
صفحه
6
صفحه
7
صفحه
8
صفحه
9
صفحه
10
صفحه
11
صفحه
12
صفحه
13
صفحه
14
صفحه
15
صفحه
16
صفحه
17
صفحه
18
صفحه
19
صفحه
172
صفحه
173
صفحه
174
...
Intermediate Pages
صفحه
175
صفحه
176
صفحه
177
صفحه
178
صفحه
179
صفحه
180
صفحه
181
صفحه
182
صفحه
183
صفحه
184
صفحه
185
صفحه
186
صفحه
187
صفحه
188
صفحه
189
صفحه
190
صفحه
191
صفحه
192
صفحه
193
صفحه
194
صفحه
1949
صفحه بعد