پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده کشاورزی
استادان
کارمندان
دانشجویان
دانشآموختگان
درباره
درباره دانشکده
پیام رئیس دانشکده
هیات رئیسه
روسای پیشین
اهداف دانشکده
چشم انداز و ماموریت
آمار
چارت سازمانی
کتابچه و بروشور
گزارش عملکرد
تماس با ما
آموزش
پژوهش
زمینه های پژوهشی
آزمایشگاههای پژوهشی
آزمایشگاه مرجع
مزارع و مراکز تحقیقاتی
مراکز پژوهشی
مرکز پژوهشی بهنژادی و بهزراعی توت فرنگی
مرکز پژوهشی اصلاح و توسعه گیاهان دارویی
مرکز پژوهشی علوم و مهندسی آب
پروژه های پژوهشی
واحد فناوری اطلاعات
انجمنهای علمی دانشجویی
افراد
اعضای هیأتعلمی
کارمندان
هیات علمی وابسته
پژوهشگران پسادکتری
گروه های آموزشی
گروه آموزشی مهندسی علوم دامی
گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
گروه آموزشی مهندسی بیو سیستم
گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی مهندسی گیاه پزشکی
گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه آموزشی مهندسي ترويج و آموزش كشاورزي
امکانات و دستاوردها
افتخارات و دستاوردهای علمی
رشته ها و مقاطع تحصیلی
امکانات و فضای آموزشی و پژوهشی
دستاوردهای پژوهشی و آموزشی
همکاریهای علمی و بینالمللی
معرفی فارغ التحصیلان برجسته
تقویم آموزشی و رویدادها
دستاوردها و افتخارات دانشکده
تفاهمنامههای ملی و بینالمللی
ورود
en
ar
ku
دانشکده کشاورزی
ارشیو ها
ارشیو اخبار
مرتب سازی
مرتبسازی بر اساس
ارتباط
عنوان
تغییریافته
تغییریافته(ابتدا قدیمیترین)
ایجاد شده
ایجاد شده(ابتدا قدیمیترین)
کاربر
مشخصات دسته بندی
طبقه بندی
اطلاعیه ها
(9)
اخبار گروه علوم و مهندسی باغبانی
(9)
اخبار
(4)
رویدادها
(4)
اطلاعیه های گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
(4)
دستارودهای پژوهشی
(3)
افتخارات
(3)
همایش ها
(2)
اخبار گروه های آموزشی
(2)
نوع رابط
نوع
اسناد
(677)
صفحه
(298)
محتوای سایت
(40)
مقالات هیات علمی
(6593)
هیات علمی
(72)
پوشهی اسناد و رسانهها
(107)
پوشهی محتوای سایت
(6)
نوار جستجو
جستجوی نتایج
Comparative analysis of ohmic heating and conventional evaporation for milk concentration: Quality parameters, energy and exergy efficiencies, GHG emission, and sensory evaluation
مقالات هیات علمی
تغلیظ آب انگور سیاه با استفاده از سیستم ترکیبی گرمایش اهمی-خلاء: پارامترهای کیفی، انرژی مصرفی و راندمان اکسرژی
مقالات هیات علمی
Comparative analysis of continuous Ohmic and microwave heating on Botrytis cinerea inactivation, quality parameters and energy consumption in black grape juice processing
مقالات هیات علمی
Drying characteristics of sardine fish dried with microwave heating
Sep 23, 2025 10:50:39 AM
مقالات هیات علمی
پستهای 4
هر صفحه
4
مطالب به ازای صفحه
8
مطالب به ازای صفحه
20
مطالب به ازای صفحه
40
مطالب به ازای صفحه
60
مطالب به ازای صفحه
نمایش ۲۶۱ - ۲۶۴ از ۷٬۷۹۳ نتیجه
پیغام قبلی
صفحه
1
...
Intermediate Pages
صفحه
2
صفحه
3
صفحه
4
صفحه
5
صفحه
6
صفحه
7
صفحه
8
صفحه
9
صفحه
10
صفحه
11
صفحه
12
صفحه
13
صفحه
14
صفحه
15
صفحه
16
صفحه
17
صفحه
18
صفحه
19
صفحه
65
صفحه
66
صفحه
67
...
Intermediate Pages
صفحه
68
صفحه
69
صفحه
70
صفحه
71
صفحه
72
صفحه
73
صفحه
74
صفحه
75
صفحه
76
صفحه
77
صفحه
78
صفحه
79
صفحه
80
صفحه
81
صفحه
82
صفحه
83
صفحه
84
صفحه
85
صفحه
86
صفحه
87
صفحه
1949
صفحه بعد