درباره گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی
مجوز ایجاد رشته مهندسی اقتصاد کشاورزی در دانشگاه کردستان در سال ۱۳۸۵ از طرف وزارت علوم تحقیقات و فن‌آوری صادر و متعاقب آن گروه اقتصاد کشاورزی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل و  از مهر ماه ۱۳۸۵ اولین دوره پذیرش دانشجو به تعداد ۳۵ نفر شروع گردید و از مهرماه 1388 نیز پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد آغاز شد.
گروه اقتصاد کشاورزی در گرایش‌های تخصصی اقتصاد تولید و مدیریت کشاورزی، اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست و سیاست و توسعه کشاورزی فعالیت می‌کند. در مهر ماه سال 1400 در گرایش بازاریابی محصولات کشاورزی برای اولین بار دانشجو پذیرش می‌کند.  گروه تمام تلاش خود را برای انجام برنامه‌های توسعه‌ای کشاورزی یای  و تکنولوژی‌های مربوطه به کار می‌گیرد. کشاورزی به عنوان یک فعالیت اجتماعی- فنی با حضور کشاورزان، مروجین، کارآموزان، دانشمندان، مدیران و تصمیم‌گیران است.
زمینه‌های پژوهشی گروه
گروه اقتصاد کشاورزی بر روی موضوعات زیر متمرکز شده است:
  1. تعیین قیمت تمام شده محصولات
  2. الگوی کشت محصولات کشاورزی
  3. برآورد تابع تولید و تابع هزینه محصولات اصلی بخش کشاورزی با تاکید بر محصولات بومی
  4. پژوهش‌های آب مجازی
  5. محاسبه قیمت‌های سایه‌ای منابع
  6. پژوهش‌های منابع طبیعی و محیط زیست
  7. موضوعات بازاریابی محصولات کشاورزی
موضوعات مرتبط به گروه
تعداد اعضای هیات علمی: 2 نفر
تعداد اعضای مدرس مدعو: 3 نفر
تعداد کارمندان: در حال حاضر کارشناس و کارمندی در این بخش فعالیت نمی‌کند.
تعداد دانشجویان:
دانشجویان ایرانی: 120 دانشجو در مقطع کارشناسی و 32 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد.
دانشجویان بین‌المللی: 2 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد
گرایش ترویج و آموزش کشاورزی
دانشگاه کردستان از سال 1392 اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی/گرایش ترویج کشاورزی پایدار و منابع طبیعی نمود. هدف از برگزاری این دوره، تربیت افرادی است که بتوانند با تکیه بر دانش تئوری و عملی خود در زمینه علوم کشاورزی به اشاعه تکنولوژی‌ها، شیوه‌ها و ایده‌های نوین در زمینه تولید کشاورزی و توسعه روستایی در بین کشاورزان و مردم روستایی بپردازند. در سال 1396 و 1399 نیز به ترتیب مجوز جذب دانشجو در دو گرایش نوآوری و کارآفرینی کشاورزی و آموزش کشاورزی پایدار و محیط زیست نیز از وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری دریافت گردید. در حال حاضر سه عضو هیأت علمی و حدود 30 دانشجوی در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی در دانشگاه کردستان مشغول به فعالیت هستند.
تعداد اعضای هیات علمی: 3 نفر