درباره گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی
فعالیت گروه علوم و مهندسی باغبانی در سال 1375 با پذیرش 22 نفر دانشجو در مقطع کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی شروع شد. سپس در سال ۱۳۸۰ دانشجوی کارشناسی ناپیوسته تولیدات گیاهی (گرایش باغبانی) در دانشکده کشاورزی پذیرش گردید.
گروه علوم و مهندسی باغبانی در سال 1382 تاسیس شد و در مهرماه همین سال در مقطع کارشناسی ناپیوسته علوم باغبانی ۳۰ نفر دانشجو پذیرش نمود. با توقف پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی، رشته کارشناسی پیوسته علوم باغبانی دایر شد.
در نهایت این گروه آموزشی در سال 1388 در مقطع کارشناسی ارشد گرایش «درختان میوه» دانشجو پذیرش نمود و پس از آن در سال های بعد در سایر گرایش ها از جمله "گیاهان زینتی"، "سبزی‌ها"، "تولید محصولات گلخانه‌ای" و "گیاهان دارویی" دانشجو پذیرش نمود.
 با توجه به نیاز استان کردستان و نیز با هدف آموزش متخصصانی در زمینه فضای سبز، توسعه گروه مذکور با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی مهندسی فضای سبز در سال 1395 ادامه پیدا کرد.

زمینه‌های تحقیقاتی گروه
تنوع