درباره گروه آموزشی علوم و مهندسی آب
گروه علوم و مهندسی آب در سال 1385 تاسیس شد. در حال حاضر گروه علوم و مهندسی آب با 8 عضو هئیت علمی در مقطع کارشناسی (علوم و مهندسی آب)  و کارشناسی ارشد (گرایش­های آبیاری و زهکشی و هیدروانفورماتیک) فعالیت دارد. این گروه دارای 11 آزمایشگاه و مجموعه ای از دروس پایه ای و کاربردی است که مهارت های علمی و نظری را در زمینه مکانیک سیالات، هیدرولوژی، رابطه آب، خاک، گیاه، هواشناسی کشاورزی، آبیاری و زهکشی، پمپ ها، حفاظت از آب و خاک، زمین شناسی، آب های زیر زمینی و هیدروانفورماتیک ارائه می دهد.
هر عضو هیئت علمی گروه در حوزه تخصصی خودش مشغول به فعالیت است که می توان به شبیه سازی و بهینه سازی در مهندسی منابع آب، استفاده از هوش مصنوعی و داده کاوی در علوم آب، هیدرولوژی، مهندسی رودخانه، دینامیک سیالات محاسباتی، ساختارهای هیدرولیکی، هیدروانفورماتیک، تغییرات آب و هوا، هواشناسی کشاورزی، بهره­وری آب، سیستم های  آبیاری تحت فشار، پمپ ها و ایستگاه های پمپاژ، سیستم های زهکشی، انتقال املاح، کیفیت آب آبیاری، شبکه های آبرسانی، مدیریت شبکه های آبیاری، سیستم های آبیاری قطره ای، سیستم های زهکشی و پوشش های مصنوعی اشاره کرد.

رشته گرایش ها: 3 (در مقطع کارشناسی علوم و مهندسی آب،  دو گرایش کارشناسی ارشد که شامل آبیاری و زهکشی و هیدروانفورماتیک است)
تعداد دانشجو: 130
تعداد هیئت علمی: 8