ارتباط با صنعت
				
						- 
				
									اثرات استفاده از سه نوع کنسانتره تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی
								
							
 2011
- 
				
									بررسی کارایی انواع فرمول های خوراکی در تغذیه جوجه های گوشتی
								
							
 2011
- 
				
									تعیین ترکیبات شیمیائی و بررسی امکان استفاده از گیاهان داروئی استان کردستان در جیره جوجه های گوشتی
								
							
 2011
- 
				
									اریابی ارزش تغذیه ای سه رقم گندم غالب استان کردستان با و بدون افزودن آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
								
							
 2010
- 
				
									اثرات استفاده از مس مازاد بر احتیاجات در دوره آغازین بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی
								
							
 2008
- 
				
									اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس بر عملکرد جوجه های گوشتی
								
							
 2007
- 
				
									تاثیر پلت کردن و افزودن آنزیم در جیره های بر پایه گندم
								
							
 2007
- 
				
									اثر گرسنگی اولیه و تغییر فاز جیره بر روی برخی شاخص های بیوشیمیائی سرم جوجه گوشتی
								
							
 2006
- 
				
									بررسی اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان کردستان: محاسبه بهره وری عوامل تولید و برآورد کارایی اقتصادی
								
							
 2005
- 
				
									اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی
								
							
 2004
- 
				
									بررسی میزان فعالیت آنزیم فیتاز در ارقام مختلف گندم
								
							
 2003
- 
				
									تاثیر سطوح مختلف پرلیت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
								
							
 2003
- 
				
									اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر ماهی در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
								
							
 2002