پژوهش های جاری و فرصت های پژوهشی

1- طراحی، مشخصه­یابی، کاربرد غذایی و میزان اثربخشی انواع سامانه­های حامل (میکرو و نانو) حاوی اجزای زیست­فعال.
2- استخراج و ارزیابی پروتئین­های گیاهی برای توسعه محصولات گیاهی و هیبریدی (حیوانی-گیاهی) 
3- بررسی ویژگی­های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی انواع فرمولاسیون­های جدید غذایی فراسودمند، رژیمی و غنی‌شده
4- توسعه هیدروژل­ها، اولئوژل­ها و بایژل­ها به منظور رسانش ترکیبات فعال
4- طراحی فیلم­ها و پوشش­های فعال و هوشمند برای بسته­بندی مواد غذایی
3- برهمکنش­های پروتئین­ها و پلی­ساکاریدها و بررسی پتانسیل­های عملکردی آن­ها در مواد غذایی ​​​​​​​