
پژوهش های جاری و فرصت های پژوهشی
1- طراحی، مشخصهیابی، کاربرد غذایی و میزان اثربخشی انواع سامانههای حامل (میکرو و نانو) حاوی اجزای زیستفعال. 2- استخراج و ارزیابی پروتئینهای گیاهی برای توسعه محصولات گیاهی و هیبریدی (حیوانی-گیاهی) 3- بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی انواع فرمولاسیونهای جدید غذایی فراسودمند، رژیمی و غنیشده 4- توسعه هیدروژلها، اولئوژلها و بایژلها به منظور رسانش ترکیبات فعال 4- طراحی فیلمها و پوششهای فعال و هوشمند برای بستهبندی مواد غذایی 3- برهمکنشهای پروتئینها و پلیساکاریدها و بررسی پتانسیلهای عملکردی آنها در مواد غذایی |