Faculty Profile

فردین تمجیدی

استادیار

فردین تمجیدی

کشاورزی / علوم و مهندسی صنایع غذایی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد"

    علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  2. "ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ"

    علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  3. "Modification of Whey Proteins by Sonication and Hydrolysis for the Emulsification and Spray Drying Encapsulation of Grape Seed Oil"

    Pharmaceutics، 1400
  4. "Complexation and coacervation of whey protein isolate with quince seed mucilage"

    JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY، 1399
  5. "برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"

    علوم و صنایع غذایی ایران، 1397
  6. "تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی"

    فناوری های نوین غذایی، 1397
  7. "Optimization of whey protein isolate-quince seed mucilage complex coacervation"

    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES، 1396
  8. "Stability of astaxanthin‐loaded nanostructured lipid carriers in beverage systems"

    JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE، 1396
  9. "Preparation of fish oil microcapsules by complex coacervation of gelatin‒gum arabic and their utilization for fortification of pomegranate juice"

    JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING، 1395
  10. "Stability of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers as affected by pH, ionic strength, heat treatment, simulated gastric juice and freeze-thawing"

    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE، 1395
  11. "Rheological and physical properties of yogurt enriched with phytosterol during storage"

    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE، 1393
  12. "Design and characterization of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers"

    Innovative Food Science & Emerging Technologies، 1392
  13. "EDTA and a‐tocopherol improve the chemical stability of astaxanthin loaded into nanostructured lipid carriers"

    EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY، 1392
  14. "Rheological Characteristics of Yogurt Enriched with Microencapsulated Fish Oil"

    Journal of Agricultural Science and Technology، 1392
  15. "Nanostructured lipid carriers (NLC): A potential delivery system for bioactive food molecules"

    Innovative Food Science & Emerging Technologies، 1391
  16. "Physicochemical and sensory properties of yogurt enriched with microencapsulated fish oil"

    FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL، 1390
  17. "Mixture Design Approach for Evaluation of Fish Oil Microencapsulation in Gelatin-Acacia Gum Coacervates"

    International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials، 1390

مقالات علمی ارائه شده در همایش ها

  1. "کاربرد ثعلپ در محصولات غذایی"

    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  2. "مانان ها و اهمیت آن ها در ثعلپ"

    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  3. "کاربرد ثعلپ در محصولات لبنی"

    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  4. "Antifungal activity of essential oil of Bene (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) oleoresin against Botrytis strawberry rot"

    کنفرانس بین المللی روند های نو در مهندسی، علوم و تکنولوژی، 1398
  5. "مروری بر هیدروژل ها و کاربردهای آن ها در محصولات غذایی"

    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  6. "مطالعه رفتار فازی مخلوط بیوپلیمرها طی تیتراسیون اسیدی: مروری"

    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  7. "انکپسولاسیون نانوامولسیون بتاکاروتن در ذرات سنتزی حاصل از برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای ایزوله پروتئین آب پنیر و موسیلاژ دانه به"

    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  8. "برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"

    هشتمین همایش ملی "امنیت غذایی؛ ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی"، 1398
  9. "کمپلکس کواسرواسیون پروتئین ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها"

    هشتمین همایش ملی "امنیت غذایی؛ ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی"، 1398
  10. "اثر پوشش کیتوزان و نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری در سردخانه"

    دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، 1397
  11. "اثر پوشش کیتوزان و نانوذرات کیتوزان بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری در سردخانه"

    دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، 1397
  12. "توسعه سامانه های انتقال نانوساختار برای کاربردهای غذایی"

    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  13. "اثر ماتریکس غذایی بر زیست دستیابی مولکول های زیست فعال"

    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  14. "ریزپوشانی پروبیوتیکها به منظور بهبود بقای آنها در غذا و دستگاه گوارش"

    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  15. "اثر میزان روغن و سورفکتانت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین"

    بیست ­و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1392
  16. "حامل های لیپیدی نانوساختار: یک سیستم انتقال بالقوه برای کاربردهای غذایی"

    بیست ­و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1392
  17. "ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین"

    بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390
  18. "ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب زنجیره بلند چندغیراشباعی امگا 3 (LCn-3PUFAs) و تولید ماست غنی شده با آن"

    نخستین همایش فرا ملی بهینه ­سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی، 1390