Journal Paper
-
"Production, characterization and spray-drying encapsulation of date (Phoenix dactylifera L.) seed protein hydrolysates for bread fortification"
Fardin Tamjidi,
Ali Ayaseh,
Khashayar Sarabandi,
Zahra Akbarbaglu
Journal of Food Measurement and Characterization,
2024
-
"Improving the functionality and biological properties of Iranian date palm (Phoenix dactylifera L) seeds protein with different proteases"
Fardin Tamjidi,
Seid Mahdi Jafari,
Khashayar Sarabandi,
Zahra Akbarbaglu,
Pouria Gharehbeglou,
Roxana Sarabandi
Food and Humanity,
2023
-
"Physicochemical characteristics and antioxidant stability of spray-dried soy peptide fractions"
Fardin Tamjidi,
Ali Ayaseh,
Khashayar Sarabandi,
Zahra Akbarbaglu
Food Science & Nutrition,
2023
-
"Modification of Whey Proteins by Sonication and Hydrolysis for the Emulsification and Spray Drying Encapsulation of Grape Seed Oil"
Fardin Tamjidi,
Seid Mahdi Jafari,
Khashayar Sarabandi,
Zahra Akbarbaglu,
Katarzyna Samborska,
Pouria Gharehbeglou,
Mohammad Saeed Kharazmi
Pharmaceutics,
2022
-
"Complexation and coacervation of whey protein isolate with quince seed mucilage"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY,
2021
-
"Optimization of whey protein isolate-quince seed mucilage complex coacervation"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES,
2019
-
"Stability of astaxanthin‐loaded nanostructured lipid carriers in beverage systems"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
2018
-
"Preparation of fish oil microcapsules by complex coacervation of gelatin‒gum arabic and their utilization for fortification of pomegranate juice"
Fardin Tamjidi,
Javad Keramat,
Mohammad Hojjatoleslamy,
َAsieh Habibi
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING,
2017
-
"Stability of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers as affected by pH, ionic strength, heat treatment, simulated gastric juice and freeze-thawing"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE,
2017
-
"Rheological and physical properties of yogurt enriched with phytosterol during storage"
Fardin Tamjidi,
Zahra Izadi,
Ghasem Ali Garousi,
Ali Nasirpour
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE,
2015
-
"EDTA and a‐tocopherol improve the chemical stability of astaxanthin loaded into nanostructured lipid carriers"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
2014
-
"Rheological Characteristics of Yogurt Enriched with Microencapsulated Fish Oil"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Ali Nasirpour
Journal of Agricultural Science and Technology,
2014
-
"Design and characterization of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
Innovative Food Science & Emerging Technologies,
2014
-
"Mixture Design Approach for Evaluation of Fish Oil Microencapsulation in Gelatin-Acacia Gum Coacervates"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Ali Nasirpour
International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials,
2013
-
"Nanostructured lipid carriers (NLC): A potential delivery system for bioactive food molecules"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
Innovative Food Science & Emerging Technologies,
2013
-
"Physicochemical and sensory properties of yogurt enriched with microencapsulated fish oil"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Ali Nasirpour
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL,
2012
-
"بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا"
Fardin Tamjidi,
Pari Sohrabi,
Moharam Vaziri
علوم و صنایع غذایی ایران,
2023
-
"Effect of nano-chitosan and acetic acid on quality characteristics of cold-stored grape cv. Rasheh"
Nasser Ghaderi,
Fardin Tamjidi,
Jamal Sohrabi-Nia
علوم و صنايع غذايي ايران,
2022
-
"ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ"
Fardin Tamjidi,
Shadi Ostowar,
Moharam Vaziri
علوم و صنايع غذايي ايران,
2022
-
"تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
فناوري هاي نوين غذايي,
2020
-
"برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
علوم و صنايع غذايي ايران,
2020
Conference Paper
-
"استفاده از امولسیون پیکرینگ در محصولات غذایی"
Fardin Tamjidi,
Mehrpouya Veise
The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene,
2024
-
"کاربرد ثعلپ در محصولات لبنی"
Fardin Tamjidi,
Shadi Ostowar
The 1st International Conference on Medicinal and Ornamental Orchids,
2021
-
"مانان ها و اهمیت آن ها در ثعلپ"
Fardin Tamjidi,
Pari Sohrabi
The 1st International Conference on Medicinal and Ornamental Orchids,
2021
-
"کاربرد ثعلپ در محصولات غذایی"
Fardin Tamjidi
The 1st International Conference on Medicinal and Ornamental Orchids,
2021
-
"Antifungal activity of essential oil of Bene (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) oleoresin against Botrytis strawberry rot"
Fardin Tamjidi,
Golnaz Hesami,
Sadra Hesami
International Conference on Emerging Trends in Engineering, Science & Technology,
2020
-
"انکپسولاسیون نانوامولسیون بتاکاروتن در ذرات سنتزی حاصل از برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای ایزوله پروتئین آب پنیر و موسیلاژ دانه به"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress,
2019
-
"مروری بر هیدروژل ها و کاربردهای آن ها در محصولات غذایی"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress,
2019
-
"مطالعه رفتار فازی مخلوط بیوپلیمرها طی تیتراسیون اسیدی: مروری"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress,
2019
-
"کمپلکس کواسرواسیون پروتئین ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
8th National Symposium on Losses of Agricultural products,
2019
-
"برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"
Fardin Tamjidi,
Reza Ghadermazi,
Asghar Khosrowshahi Asl,
Mohammad Hossein Azizi
8th National Symposium on Losses of Agricultural products,
2019
-
"اثر پوشش کیتوزان و نانوذرات کیتوزان بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری در سردخانه"
Nasser Ghaderi,
Fardin Tamjidi,
Jamal Sohrabi-Nia
2 nd National Symposium on Small Fruits,
2018
-
"توسعه سامانه های انتقال نانوساختار برای کاربردهای غذایی"
Fardin Tamjidi
The 3rd grand conference of food science and tecnology,
2015
-
"اثر ماتریکس غذایی بر زیست دستیابی مولکول های زیست فعال"
Fardin Tamjidi
The 3rd grand conference of food science and tecnology,
2015
-
"ریزپوشانی پروبیوتیکها به منظور بهبود بقای آنها در غذا و دستگاه گوارش"
Fardin Tamjidi,
Golnaz Hesami
The 3rd grand conference of food science and tecnology,
2015
-
"حامل های لیپیدی نانوساختار: یک سیستم انتقال بالقوه برای کاربردهای غذایی"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
21st National Congress of Food Science and Technology,
2013
-
"اثر میزان روغن و سورفکتانت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Jaleh Varshosaz,
Ali Nasirpour
21st National Congress of Food Science and Technology,
2013
-
"ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Ali Nasirpour
20th National Congress on Food Science and Technology,
2011
-
"ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب زنجیره بلند چندغیراشباعی امگا 3 (LCn-3PUFAs) و تولید ماست غنی شده با آن"
Mohammad Shahedi,
Fardin Tamjidi,
Ali Nasirpour
The First Congress on Optimization of Production, Distribution and Consumption in the Food Industry,
2011