استادیار
فردین تمجیدی
کشاورزی / علوم و مهندسی صنایع غذایی
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد"
علوم و صنایع غذایی ایران، 1400 -
"ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ"
علوم و صنایع غذایی ایران، 1400 -
"Modification of Whey Proteins by Sonication and Hydrolysis for the Emulsification and Spray Drying Encapsulation of Grape Seed Oil"
Pharmaceutics، 1400 -
"Complexation and coacervation of whey protein isolate with quince seed mucilage"
JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY، 1399 -
"برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"
علوم و صنایع غذایی ایران، 1397 -
"تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی"
فناوری های نوین غذایی، 1397 -
"Optimization of whey protein isolate-quince seed mucilage complex coacervation"
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES، 1396 -
"Stability of astaxanthin‐loaded nanostructured lipid carriers in beverage systems"
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE، 1396 -
"Preparation of fish oil microcapsules by complex coacervation of gelatin‒gum arabic and their utilization for fortification of pomegranate juice"
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING، 1395 -
"Stability of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers as affected by pH, ionic strength, heat treatment, simulated gastric juice and freeze-thawing"
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE، 1395 -
"Rheological and physical properties of yogurt enriched with phytosterol during storage"
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE، 1393 -
"Design and characterization of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers"
Innovative Food Science & Emerging Technologies، 1392 -
"EDTA and a‐tocopherol improve the chemical stability of astaxanthin loaded into nanostructured lipid carriers"
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY، 1392 -
"Rheological Characteristics of Yogurt Enriched with Microencapsulated Fish Oil"
Journal of Agricultural Science and Technology، 1392 -
"Nanostructured lipid carriers (NLC): A potential delivery system for bioactive food molecules"
Innovative Food Science & Emerging Technologies، 1391 -
"Physicochemical and sensory properties of yogurt enriched with microencapsulated fish oil"
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL، 1390 -
"Mixture Design Approach for Evaluation of Fish Oil Microencapsulation in Gelatin-Acacia Gum Coacervates"
International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials، 1390
مقالات علمی ارائه شده در همایش ها
-
"کاربرد ثعلپ در محصولات غذایی"
اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400 -
"مانان ها و اهمیت آن ها در ثعلپ"
اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400 -
"کاربرد ثعلپ در محصولات لبنی"
اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400 -
"Antifungal activity of essential oil of Bene (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) oleoresin against Botrytis strawberry rot"
کنفرانس بین المللی روند های نو در مهندسی، علوم و تکنولوژی، 1398 -
"مروری بر هیدروژل ها و کاربردهای آن ها در محصولات غذایی"
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"مطالعه رفتار فازی مخلوط بیوپلیمرها طی تیتراسیون اسیدی: مروری"
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"انکپسولاسیون نانوامولسیون بتاکاروتن در ذرات سنتزی حاصل از برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای ایزوله پروتئین آب پنیر و موسیلاژ دانه به"
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"
هشتمین همایش ملی "امنیت غذایی؛ ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی"، 1398 -
"کمپلکس کواسرواسیون پروتئین ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها"
هشتمین همایش ملی "امنیت غذایی؛ ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی"، 1398 -
"اثر پوشش کیتوزان و نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای کیفی انگور رقم
رشه طی نگهداری در سردخانه"
دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، 1397 -
"اثر پوشش کیتوزان و نانوذرات کیتوزان بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری در سردخانه"
دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، 1397 -
"توسعه سامانه های انتقال نانوساختار برای کاربردهای غذایی"
سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394 -
"اثر ماتریکس غذایی بر زیست دستیابی مولکول های زیست فعال"
سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394 -
"ریزپوشانی پروبیوتیکها به منظور بهبود بقای آنها در غذا و دستگاه گوارش"
سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394 -
"اثر میزان روغن و سورفکتانت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین"
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1392 -
"حامل های لیپیدی نانوساختار: یک سیستم انتقال بالقوه برای کاربردهای غذایی"
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1392 -
"ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین"
بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390 -
"ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب زنجیره بلند چندغیراشباعی امگا 3 (LCn-3PUFAs) و تولید ماست غنی شده با آن"
نخستین همایش فرا ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی، 1390