Faculty Profile

فردین تمجیدی
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/26

فردین تمجیدی

دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Physicochemical characteristics and antioxidant stability of spray-dried soy peptide fractions"
    Fardin Tamjidi, Ali Ayaseh, Khashayar Sarabandi, Zahra Akbarbaglu
    Food Science & Nutrition, 2023
  2. "Improving the functionality and biological properties of Iranian date palm (Phoenix dactylifera L) seeds protein with different proteases"
    Fardin Tamjidi, Seid Mahdi Jafari, Khashayar Sarabandi, Zahra Akbarbaglu, Pouria Gharehbeglou, Roxana Sarabandi
    Food and Humanity, 2023
  3. "Modification of Whey Proteins by Sonication and Hydrolysis for the Emulsification and Spray Drying Encapsulation of Grape Seed Oil"
    Fardin Tamjidi, Seid Mahdi Jafari, Khashayar Sarabandi, Zahra Akbarbaglu, Katarzyna Samborska, Pouria Gharehbeglou, Mohammad Saeed Kharazmi
    Pharmaceutics, 2022
  4. "Complexation and coacervation of whey protein isolate with quince seed mucilage"
    Fardin Tamjidi, Reza Ghadermazi, Asghar Khosrowshahi Asl
    JOURNAL OF DISPERSION SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2021
  5. "Optimization of whey protein isolate-quince seed mucilage complex coacervation"
    Fardin Tamjidi, Reza Ghadermazi, Asghar Khosrowshahi Asl
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2019
  6. "Stability of astaxanthin‐loaded nanostructured lipid carriers in beverage systems"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Jaleh Varshosaz, Ali Nasirpour
    JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2018
  7. "Stability of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers as affected by pH, ionic strength, heat treatment, simulated gastric juice and freeze-thawing"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Jaleh Varshosaz, Ali Nasirpour
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017
  8. "Preparation of fish oil microcapsules by complex coacervation of gelatin‒gum arabic and their utilization for fortification of pomegranate juice"
    Fardin Tamjidi, Javad Keramat, Mohammad Hojjatoleslamy, َAsieh Habibi
    JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 2017
  9. "Rheological and physical properties of yogurt enriched with phytosterol during storage"
    Fardin Tamjidi, Zahra Izadi, Ghasem Ali Garousi, Ali Nasirpour
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2015
  10. "Rheological Characteristics of Yogurt Enriched with Microencapsulated Fish Oil"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Ali Nasirpour
    Journal of Agricultural Science and Technology, 2014
  11. "Design and characterization of astaxanthin-loaded nanostructured lipid carriers"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Jaleh Varshosaz, Ali Nasirpour
    Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2014
  12. "EDTA and a‐tocopherol improve the chemical stability of astaxanthin loaded into nanostructured lipid carriers"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Jaleh Varshosaz, Ali Nasirpour
    EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2014
  13. "Mixture Design Approach for Evaluation of Fish Oil Microencapsulation in Gelatin-Acacia Gum Coacervates"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Ali Nasirpour
    International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials, 2013
  14. "Nanostructured lipid carriers (NLC): A potential delivery system for bioactive food molecules"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Jaleh Varshosaz, Ali Nasirpour
    Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2013
  15. "Physicochemical and sensory properties of yogurt enriched with microencapsulated fish oil"
    Mohammad Shahedi, Fardin Tamjidi, Ali Nasirpour
    FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 2012
  16. "بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا"
    فردین تمجیدی، پری سهرابی، محرم وزیری
    علوم و صنایع غذایی ایران، 1401
  17. "ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ"
    فردین تمجیدی، شادی استوار، محرم وزیری
    علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  18. "اثر نانوکیتوزان و استیک اسید بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری سرد"
    ناصر قادری، فردین تمجیدی، جمال سهرابی نیا
    علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  19. "تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    فناوری های نوین غذایی، 1398
  20. "برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    علوم و صنایع غذایی ایران، 1398

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "استفاده از امولسیون پیکرینگ در محصولات غذایی"
    فردین تمجیدی، مهرپویا ویسی
    دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، 1402
  2. "کاربرد ثعلپ در محصولات غذایی"
    فردین تمجیدی
    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  3. "کاربرد ثعلپ در محصولات لبنی"
    فردین تمجیدی، شادی استوار
    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  4. "مانان ها و اهمیت آن ها در ثعلپ"
    فردین تمجیدی، پری سهرابی
    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  5. "Antifungal activity of essential oil of Bene (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) oleoresin against Botrytis strawberry rot"
    فردین تمجیدی، گلناز حسامی، سدرا حسامی
    کنفرانس بین المللی روند های نو در مهندسی، علوم و تکنولوژی، 1398
  6. "مروری بر هیدروژل ها و کاربردهای آن ها در محصولات غذایی"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  7. "انکپسولاسیون نانوامولسیون بتاکاروتن در ذرات سنتزی حاصل از برهمکنش الکترواستاتیکی بیوپلیمرهای ایزوله پروتئین آب پنیر و موسیلاژ دانه به"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  8. "مطالعه رفتار فازی مخلوط بیوپلیمرها طی تیتراسیون اسیدی: مروری"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  9. "برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    هشتمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی، 1398
  10. "کمپلکس کواسرواسیون پروتئین ها با پلی ساکاریدها روشی برای بازیافت و کاربرد جدید این پلیمرها"
    فردین تمجیدی، رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی
    هشتمین همایش ملی امنیت غذایی ایده ها و پژوهش ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی، 1398
  11. "اثر پوشش کیتوزان و نانوذرات کیتوزان بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه طی نگهداری در سردخانه"
    ناصر قادری، فردین تمجیدی، جمال سهرابی نیا
    دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، 1397
  12. "ریزپوشانی پروبیوتیکها به منظور بهبود بقای آنها در غذا و دستگاه گوارش"
    فردین تمجیدی، گلناز حسامی
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  13. "اثر ماتریکس غذایی بر زیست دستیابی مولکول های زیست فعال"
    فردین تمجیدی
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  14. "توسعه سامانه های انتقال نانوساختار برای کاربردهای غذایی"
    فردین تمجیدی
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  15. "حامل های لیپیدی نانوساختار: یک سیستم انتقال بالقوه برای کاربردهای غذایی"
    محمد شاهدی، فردین تمجیدی، ژاله ورشوساز، علی نصیرپور
    بیست ­و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1392
  16. "اثر میزان روغن و سورفکتانت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین"
    محمد شاهدی، فردین تمجیدی، ژاله ورشوساز، علی نصیرپور
    بیست ­و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1392
  17. "ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین"
    محمد شاهدی، فردین تمجیدی، علی نصیرپور
    بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390
  18. "ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب زنجیره بلند چندغیراشباعی امگا 3 (LCn-3PUFAs) و تولید ماست غنی شده با آن"
    محمد شاهدی، فردین تمجیدی، علی نصیرپور
    نخستین همایش فرا ملی بهینه ­سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی، 1390