Assistant Professor
Jalal Khorshidi
Agriculture / Department of 1
Master Theses
-
بررسی فیتوشیمیایی اسانس گل اروانه ی اورامانی (Hymenocrater longiflorus Benth.) و اثر آن بر تکثیر سلول های سرطان سینه
په شیو محمدی کره سی 2023 -
ارزیابی تنوع ژنوتیپ های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) با استفاده از نشانگرهای فنوتیپی و فیتوشیمیایی
آرام زارع 2022 -
بهینه سازی تکثیر گونه های ارکید Comperia comperiana و Ophrys straussii از طریق بذر در شرایط درون و برون شیشه ای
کلثوم احمدزاده 2022 -
تاثیر خشک کردن، نوع بسته بندی و مدت انبارداری، بر ویژگی های فیتوشیمیایی اسطوخودوس (Lavandula angustifolia L.)، رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) و شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra L.)
فاطمه باباخانی 2022 -
ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت های مختلف سماق (Rhus coriaria L.) جمع آوری شده از استانهای کردستان و کرمانشاه
عارف خوش رفتار 2022 -
تاثیر اسید سالیسیلیک و فنیلآالنین بر میزان کلشیسین گلحسرت سفید kotschyi Colchicum(
(Boiss در شرایط کشت درون شیشهای
سیران ساعدی 2022 -
ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت های مختلف پونه (Mentha longifolia L.)
کوسره ت حمه مصطفی 2021 -
تاثیر سدیم پیرووات و گلوکز بر برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی پینه زعفران زاگرسی (Crocus cancellatus subsp damascenus) در شرایط درون شیشه ای
فرزانه نوری 2021 -
مقایسه ی عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی تعدادی از گونه-های مرزه بومی ایران تحت شرایط آبی و دیم
سید عبدالله جعفری 2021 -
ارزیابی فیتوشیمیایی عصاره الکلی برگ و غده چهار گونه ارکید خاکزی ایران
شجاع صادقیان 2021 -
بررسی اثر سمیت سلولی و فعالیت ژلاتیناز در سلول های سرطان سینه ی انسانی رده ی MDA-MB-231 تیمار شده با اسانس آویشن دنایی
ساسان وکیلی 2021 -
اثر عصاره ی متانولی پیاز
Crocus cancellatus subsp. damascenus (Herb.) B.Mathew بر تکثیر سلولی و فعالیت ژلاتیناز در سلول های سرطان سینه ی انسانی
بهرام سواری 2021 -
تاثیر نیتریک اکسید (NO) بر تقسیم سلولی و میزان برخی از متابولیت های ثانویه گیاهHymenocrater longiflorus Benth. در شرایط کشت سلولی
مائده رحیمی 2020 -
مقایسهی عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی رازیانه بومی و رقم اصلاحشدهی شوروکشاری تحت تاثیر محلولپاشی کلاتهای آهن و روی
شادی مرادی 2020 -
مدل سازی و بهینهسازی استخراج مواد موثره گیاه رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
بهمن ساعدپناه 2020 -
تاثیر کوددهی، زمان برداشت و خشک کردن بر عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی رزماری
سیده فاطمه خادمی 2020 -
پاسخ های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) به سدیم نیترو پروساید (SNP) و گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA)
مژگان محمدی 2020 -
تاثیر زمان آبیاری بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیک تودههای مختلف زعفران در شرایط آب و هوایی کردستان
سید آرمان حسینی 2018 -
تاثیر سیمواستاتین و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفو- فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه اورامانی
(Satureja avromanica Maroofi) در شرایط درون شیشه ای
نرگس نوری 2018 -
بررسی اثر نوع محیط کشت و هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در طول دوره برداشت تحت شرایط کشت بدون خاک
آزیتا شریفی 2018 -
اثرات ضد قارچی تعدادی از اسانس های گیاهی روی عامل بیماری آنتراکنوز توت فرنگی
سیده سمیه حسینی 2018