Faculty Profile

Jalal Khorshidi

Assistant Professor

Jalal Khorshidi

Agriculture / Department of 1

Theses Faculty

Master Theses

  1. بررسی فیتوشیمیایی اسانس گل اروانه ی اورامانی (Hymenocrater longiflorus Benth.) و اثر آن بر تکثیر سلول های سرطان سینه
    په شیو محمدی کره سی 2023
  2. ارزیابی تنوع ژنوتیپ های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) با استفاده از نشانگرهای فنوتیپی و فیتوشیمیایی
    آرام زارع 2022
  3. بهینه سازی تکثیر گونه های ارکید Comperia comperiana و Ophrys straussii از طریق بذر در شرایط درون و برون شیشه ای
    کلثوم احمدزاده 2022
  4. تاثیر خشک کردن، نوع بسته‏ بندی و مدت انبارداری، بر ویژگی‏ های فیتوشیمیایی اسطوخودوس (Lavandula angustifolia L.)، رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) و شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra L.)
    فاطمه باباخانی 2022
  5. ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت های مختلف سماق (Rhus coriaria L.) جمع آوری شده از استان‎های کردستان و کرمانشاه
    عارف خوش رفتار 2022
  6. تاثیر اسید سالیسیلیک و فنیلآالنین بر میزان کلشیسین گلحسرت سفید kotschyi Colchicum( (Boiss در شرایط کشت درون شیشهای
    سیران ساعدی 2022
  7. ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت های مختلف پونه (Mentha longifolia L.)
    کوسره ت حمه مصطفی 2021
  8. تاثیر سدیم پیرووات و گلوکز بر برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی پینه زعفران زاگرسی (Crocus cancellatus subsp damascenus) در شرایط درون شیشه ای
    فرزانه نوری 2021
  9. مقایسه ی عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی تعدادی از گونه-های مرزه بومی ایران تحت شرایط آبی و دیم
    سید عبدالله جعفری 2021
  10. ارزیابی فیتوشیمیایی عصاره الکلی برگ و غده چهار گونه ارکید خاکزی ایران
    شجاع صادقیان 2021
  11. بررسی اثر سمیت سلولی و فعالیت ژلاتیناز در سلول های سرطان سینه ی انسانی رده ی MDA-MB-231 تیمار شده با اسانس آویشن دنایی
    ساسان وکیلی 2021
  12. اثر عصاره ی متانولی پیاز Crocus cancellatus subsp. damascenus (Herb.) B.Mathew بر تکثیر سلولی و فعالیت ژلاتیناز در سلول های سرطان سینه ی انسانی
    بهرام سواری 2021
  13. تاثیر نیتریک اکسید (NO) بر تقسیم سلولی و میزان برخی از متابولیت های ثانویه گیاهHymenocrater longiflorus Benth. در شرایط کشت سلولی
    مائده رحیمی 2020
  14. مقایسه‏ی عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی رازیانه بومی و رقم اصلاح‏شده‏ی شوروک‏شاری تحت تاثیر محلول‏پاشی کلات‏های آهن و روی
    شادی مرادی 2020
  15. مدل سازی و ‏بهینه‏سازی استخراج مواد موثره گیاه رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
    بهمن ساعدپناه 2020
  16. تاثیر کوددهی، زمان برداشت و خشک کردن بر عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی رزماری
    سیده فاطمه خادمی 2020
  17. پاسخ های فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) به سدیم نیترو پروساید (SNP) و گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA)
    مژگان محمدی 2020
  18. تاثیر زمان آبیاری بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیک توده‏های مختلف زعفران در شرایط آب و هوایی کردستان
    سید آرمان حسینی 2018
  19. تاثیر سیمواستاتین و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های مورفو- فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه اورامانی (Satureja avromanica Maroofi) در شرایط درون شیشه ای
    نرگس نوری 2018
  20. بررسی اثر نوع محیط کشت و هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در طول دوره برداشت تحت شرایط کشت بدون خاک
    آزیتا شریفی 2018
  21. اثرات ضد قارچی تعدادی از اسانس های گیاهی روی عامل بیماری آنتراکنوز توت فرنگی
    سیده سمیه حسینی 2018