گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان در سال 1394 با پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی با هدف توسعه دانشکده کشاورزی و تربیت نیروی ماهر بومی شروع به کار کرده است. در حال حاضر گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی 120 دانشجو در مقطع کارشناسی، 4 عضو هئیت علمی، یک رشته گرایش تحصیلی و 3 آزمایشگاه تحقیقاتی دارد. رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با هدف ارزش بخشیدن به فرآوردههای اولیه غذایی با منشأ کشاورزی، دامی و شیلات بنا نهاده شده است. بر مبنای سرفصل آموزشی وزارت متبوعه، در رشته مذکور دانشجویان با مباحثی همچون خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی مواد غذایی، فرآیندهای مختلف نگهداری و تبدیل و تکنولوژیهای تولید، استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی و کاهش یا تبدیل ضایعات محصولات کشاورزی، خواص کاربردی ترکیبات مورد استفاده در صنایع غذایی و بسته بندی محصولات غذایی آشنا شده و تحت آموزشهای لازم جهت آمادهسازی و تربیت نیروی متخصص چه به لحاظ علمی و چه مهارتهای عملی برای فرصتهای شغلی که در کشور و علی الخصوص استان کردستان وجود دارند، قرار می گیرند.
اهداف دوره های آموزشی در مقطع کارشناسی تربیت دانشجویان به عنوان یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آموزش و آماده سازی برای کار به عنوان کارشناس در کارخانه های مواد غذایی، سازمان های اداری و همچنین تولید محصولات غذایی جدید در واحدهای تحقیق و توسعه است.
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانش مرتبط با ویژگیها و ترکیبات مواد غذایی، فساد، آلودگیها و فنون نگهداری را، همسو با فرآیندهای مهم استفاده شده در صنعت غذا، از هر دو جنبه طراحی و عملیاتی مورد بحث قرار میدهد. در برنامههای دوره کارشناسی بر تجزیه مواد غذایی، اقدامات تضمین کیفیت، تقلب و فرمول سازی نیز تمرکز شده است. سرانجام، از نظر عملی و تجربی، این بخش سعی در آماده سازی و آموزش شرکت کنندگان برای ورود به صنایع غذایی دارد نه تنها به عنوان یک متخصص، بلکه به عنوان یک محقق برای باز کردن درهای جدید جهت طراحی و فرمولاسیون منابع جدید غذایی تا رضایت مشتری جلب شود و امکان تولید اقتصادی برای تأسیسات و کارخانه های تولید مواد غذایی را داشته باشد.
اهداف دوره های آموزشی در مقطع کارشناسی تربیت دانشجویان به عنوان یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آموزش و آماده سازی برای کار به عنوان کارشناس در کارخانه های مواد غذایی، سازمان های اداری و همچنین تولید محصولات غذایی جدید در واحدهای تحقیق و توسعه است.
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانش مرتبط با ویژگیها و ترکیبات مواد غذایی، فساد، آلودگیها و فنون نگهداری را، همسو با فرآیندهای مهم استفاده شده در صنعت غذا، از هر دو جنبه طراحی و عملیاتی مورد بحث قرار میدهد. در برنامههای دوره کارشناسی بر تجزیه مواد غذایی، اقدامات تضمین کیفیت، تقلب و فرمول سازی نیز تمرکز شده است. سرانجام، از نظر عملی و تجربی، این بخش سعی در آماده سازی و آموزش شرکت کنندگان برای ورود به صنایع غذایی دارد نه تنها به عنوان یک متخصص، بلکه به عنوان یک محقق برای باز کردن درهای جدید جهت طراحی و فرمولاسیون منابع جدید غذایی تا رضایت مشتری جلب شود و امکان تولید اقتصادی برای تأسیسات و کارخانه های تولید مواد غذایی را داشته باشد.
گروه در