Faculty Profile

فردین تمجیدی
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/26

فردین تمجیدی

دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

Research Faculty

ارتباط با صنعت

  1. تولید پپتیدهای زیست فعال از پروتئین لوبیای سویا و پوشینه دار کردن آن‌ها با خشک کردن پاششی
    2020
  2. پایدارسازی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین هسته خرما (Phoenix dactylifera L.) با خشک کردن پاششی و کاربرد آن‌ها در فرمولاسیون نان قالبی
    2020
  3. تفکیک فاز پروتئین آب پنیر- موسیلاژ دانه به و کاربرد آن برای تولید ذرات هیدروژل پر شده با نانوامولسیون بتا-کاروتن
    2018
  4. تکثیر انبوه ارکید های دارویی ایران با روش کشت بافت، شناسایی ترکیبات دارویی مهم و ژن های مربوطه و خشک کردن و ارزیابی کیفی پودر ثعلب
    2017
  5. اثر محلول و نانوذرات کیتوزان بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه کردستان طی نگهداری
    2016
  6. تولید صنعتی پودر شیرخشک ویژه به عنوان جایگزین انواع وارداتی
    2015