Assistant Professor
Fardin Tamjidi
کشاورزی / علوم و مهندسی صنایع غذایی
Research projects
-
تفکیک فاز پروتئین آب پنیر- موسیلاژ دانه به و کاربرد آن برای تولید ذرات هیدروژل پر شده با نانوامولسیون بتا-کاروتن
-
تکثیر انبوه ارکید های دارویی ایران با روش کشت بافت، شناسایی ترکیبات دارویی مهم و ژن های مربوطه و خشک کردن و ارزیابی کیفی پودر ثعلب
-
اثر محلول و نانوذرات کیتوزان بر ویژگی های کیفی انگور رقم رشه کردستان طی نگهداری
-
تولید صنعتی پودر شیرخشک ویژه به عنوان جایگزین انواع وارداتی