ارتباط با صنعت
-
بررسی کارایی انواع فرمول های خوراکی در تغذیه جوجه های گوشتی
1389
-
تعیین ترکیبات شیمیائی و بررسی امکان استفاده از گیاهان داروئی استان کردستان در جیره جوجه های گوشتی
1389
-
اثرات استفاده از سه نوع کنسانتره تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی
1389
-
اریابی ارزش تغذیه ای سه رقم گندم غالب استان کردستان با و بدون افزودن آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
1388
-
بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف گاودانه خام و عمل آوری شده به همراه مکمل اسید آمینه در جیره مرغ تخمگذار در مرحله دوم تولید
1388
-
اثرات استفاده از مس مازاد بر احتیاجات در دوره آغازین بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی
1386
-
تاثیر پلت کردن و افزودن آنزیم در جیره های بر پایه گندم
1385
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس بر عملکرد جوجه های گوشتی
1385
-
اثر گرسنگی اولیه و تغییر فاز جیره بر روی برخی شاخص های بیوشیمیائی سرم جوجه گوشتی
1384
-
بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف گاودانه خام و عمل آوری شده به همراه مکمل اسید آمینه در جیره مرغ تخمگذار در مرحله دوم تولید
1384
-
بررسی اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان کردستان: محاسبه بهره وری عوامل تولید و برآورد کارایی اقتصادی
1383
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی
1382
-
تاثیر سطوح مختلف پرلیت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
1381
-
بررسی میزان فعالیت آنزیم فیتاز در ارقام مختلف گندم
1381
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر ماهی در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
1380