Faculty Profile

احمد کریمی

استاد

احمد کریمی

کشاورزی / علوم دامی

Theses Faculty

رساله های دکتری

  1. اثرات منابع مختلف فیبر بر عملکرد مرغ های تخم گذار و جوجه های گوشتی
    اسرین عبداللهی 1401
  2. اثرات برخی مکمل های خوراکی به همراه پودر خرفه در جیره با پروتئین پایین در پیشگیری از وقوع آسیت در جوجه های گوشتی پرورش یافته در مناطق مرتفع
    آزاده رستمیان 1401
  3. اثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در پیشگیری از کبد چرب در مرغ های تخم گذار
    هلمت عاصی حسین 1401
  4. استفاده از کومبوچای تولیدی بر پایه شکر و ملاس در جوجه های گوشتی
    صالح صالحی 1400
  5. اثرات اسید بنزوئیک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، معدنی شدن استخوان و کارآیی استفاده از آنزیم فیتاز در جیره جوجه های گوشتی
    مژده کرمی 1399
  6. مدل سازی و بهینه سازی کلسیم و فسفر موردنیاز جوجه های گوشتی در دوره آغازین
    حسین فلاح 1397
  7. اثر ان استیل سیستئین، متیونین و آرژنین بر سیستم ایمنی، وضعیت آنتی اکسیدانی و عملکرد بلدرچین های مولد در هنگام تنش گرمایی
    امید کلوندی 1397
  8. اثر برخی عوامل تغذیه ای بر وضعیت ایمنی و عملکرد بلدرچین های مادر تحت شرایط استرس گرمایی
    اکرم گیتویی 1397
  9. ارزیابی برون تنی مقادیر بالای فیتاز در جیره های آغازین و ارتباط آن با شرایط درون تنی جوجه های گوشتی در دوره سنی 1 تا 21 روزگی
    دانیال فرهادی 1397
  10. ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی گیاه خرفه در شرایط برون تنی و درون تنی و تاثیر آن بر عملکرد تولیدی و بروز عارضه آسیت در جوجه های گوشتی
    محمود حبیبیان 1396

پایان نامه های کارشناسی ارشد

  1. اثرات باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس به عنوان پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخم گذار
    مریم محمدزاده 1399
  2. اثر امولسیفایر و اسید صفراوی در جیره حاوی منابع مختلف چربی و سطوح متفاوت انرژی بر عملکردکیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
    منیره نعیمی 1399
  3. اثرات سطوح کلسیم در جیره های کم فسفر بر عملکرد و کیفیت تخم در مرغهای تخمگذار
    سامان نوری 1399
  4. اثرات مقادیر بالای فیتاز بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار
    فواد کرمی 1398
  5. بررسی امکان استفاده از پروآنتوسیانیدین های عصاره هسته انگور به منظور بهبود کارایی استفاده از چربی در جیره غذایی کپور معمولی
    معصومه قاسمی 1398
  6. اثر پودر و عصاره ی آبی پنیرک بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی
    هدا سورانی 1397
  7. اثر پروبیوتیکهای باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
    زانیار کرمی 1396
  8. اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
    زانیار کریمی 1396
  9. اثرات سطوح مختلف ویتامین E با منبع سلنیوم (آلی و معدنی) بر عملکرد و پارامترهای خونی در بلدرچین های تخمگذار ژاپن
    جبار جوانمردی 1396
  10. اثر سطوح مختلف گوانیدینواستیک اسید در دوره آغازین بر عملکرد و اجزاء لاشه جوجه های گوشتی
    کیوان محمدی 1396
  11. اثرات جایگزینی منابع غیر آلی مواد معدنی کم مصرف جیره با منابع آلی بر عملکرد و سلامت پا در جوجه های گوشتی
    سمیرا اسکندری 1396
  12. اثرات متیونین و ترئونین جیره بر پاسخ جوجه های گوشتی به فیتاز برون زادی در دوره سنی 1 تا 42 روزگی
    محمد هوشیار 1396
  13. اثرات پودر و عصاره اتانولی گیاه ترخون بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون در بلدرچین های مادر
    آذین احمد پوریان 1395
  14. اثرات پودر و عصاره اتانولی گیاه ترخون بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون در بلدرچین های مادر
    مینا آذین مهر 1395
  15. اثرات پودر برگ گیاه توت فرنگی و غده موسیر بر عملکرد، پاسخ ایمنی و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی
    آزاده رستمیان 1394
  16. اثرات سطوح مختلف پودر علف چشمه بر عملکرد، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
    ریبوار عبداللهی 1393
  17. اثرات سطوح مختلف فیتاز، شکل غله و نوع خوراک (خشک و مرطوب) در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
    میثم رحمانی 1393
  18. اثرات قطر پلت دوره اغازین بر عملکرد، توسعه و جمعیت میکربی دستگاه گوارش در جوجه های گوشتی
    حمید خسروی 1393
  19. اثرات تعادل آنیون کاتیون جیره در مرحله آغازین بر عملکرد جوجه های - گوشتی و معدنی شدن استخوان درشتنی
    سهیلا اذر زرتشت 1393
  20. اثر شکل مصرف اسید آلی و گیاهان دارویی بر عملکرد، وضعیت ایمنی و توسعه ی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
    آزاده بهلولی 1393
  21. اثرات سطوح مختلف سدیم جیره در مرحله آغازین بر عملکرد جوجههای گوشتی و معدنی شدن استخوان درشت نی
    مهدی غفاری 1393
  22. اثرات نانو ذرات اکسید روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی
    سجاد سلیمانی 1392
  23. پیشنویس پژوهش ثبت شده در 1392/12/27 1:08:32 ب.ظ
    سجاد سلیمانی 1392
  24. اثرات نانو ذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی در بلدرچین ژاپنی
    فاطمه حجازی 1392
  25. اثرات منبع پروتئین جیره برپاسخ جوجه های گوشتی به سطوح مختلف ترئونین مازاد بر نیاز
    سیده سحر مصطفوی 1392
  26. اثرات عصاره الکلی پیاز، سیر و سرخارگل بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و وضعیت ایمنی جوجه های گوشتی
    کبری جرجندی رضازاده 1392
  27. اثرات سطوح مختلف کلسیم بر پاسخ جوجه های گوشتی به آنزیم فیتاز در جیره های غذایی بر پایه کنجاله کانولا
    منصور محمد پناه 1392
  28. اثرات رقم و سطح گندم بر پاسخ جوجه های گوشتی به افزودن مکمل آنزیمی
    ابراهیم قرقانی 1392
  29. اثرات استفاده از پودر سیر به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
    لیلا صفره 1392
  30. اثرات بذر سیاه دانه بر عملکرد جوجه های گوشتی
    اسرین عبداللهی 1391
  31. اثرمس مازاد در جیره بر پاسخ بلدرچین های مادر به سطوح متفاوت فسفر غیرفیتاتی
    نگین دلفانی آبباریکی 1391
  32. اثر سطوح مختلف پودر گیاه خوشاریزه بر عملکرد، خصوصیات لاشه، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
    فرشته بیگی علی آبادی 1391
  33. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر روی عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت استرس حرارتی
    زهرا دارابی 1390
  34. اثرات سطوح مختلف کلسیم و فیتاز بر عملکرد و قابلیت دسترسی کلسیم و فسفر در جوجه های گوشتی
    طاهره مومنه 1390
  35. اثرات جایگزینی سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با و بدون عمل آوری بر عملکرد جوجه های گوشتی
    سوسن محمدی 1390
  36. اثرات سطوح مختلف پودر خشک میوه سماق بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
    شلیر فیضی 1390
  37. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زنجبیل بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
    رامین حبیبی 1390
  38. تعیین ترکیب شیمیائی و عوامل ضد تغذیه ای میوه بلوط و ارزیابی اثرات بلوط خام و عمل آوری شده در جیره جوجه های گوشتی
    حسین سمنانی نژاد 1390
  39. استفاده از تفاله سیب عمل آوری شده به همراه انزیم در جیره رشد و پایانی جوجه های گوشتی
    زهرا حیدری صفر 1390
  40. مقایسه روشهای مختلف استفاده از آنیس، رزماری و مرزه کوهی در جیره جوجه های گوشتی
    ماریا شیخ احمدی 1390
  41. سیب زمینی
    سهیلا محمودی 1390
  42. اثر جایگزینی ذرت با پودر سیب زمینی بر عملکرد جوجه های گوشتی
    سمیرا آدمی 1390
  43. اثر جایگزینی ذرت با پودر سیب زمینی بر عملکرد جوجه های گوشتی
    سمیرا آدمی 1390
  44. تغذیه مرطوب
    سهیلا محمودی 1389
  45. تاثیر تغذیه مرطوب و مکمل آنزیمی بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم
    سهیلا محمودی 1389
  46. اثرات سطوح مختلف فسفر غیر فیتاتی در مرحله آغازین بر عکس العمل جوجه های گوشتی به آنزیم فیتاز در مرحله رشد
    مجید محمودی تبار 1389
  47. اثرات افزودن پریمالاک و ویرجینامایسین به جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
    امین کریمی منش 1389
  48. اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد، هیستومورفولوژی روده، قابلیت هضم و برخی پارامترهای خونی در جوجه های گوشتی
    طیبه عزیزی 1389
  49. اثرات سیر، قارچ و بره موم با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی پارامترهای خونی در جوجه های گوشتی
    علی دانشمند 1389
  50. اثرات مکمل های جیره ای و فرآوری بر کارایی استفاده از دانه ماشک در جیره های رشد و پایانی جوجه های گوشتی
    شهاب الدین پدیدار جهرمی 1389
  51. اثر ترکیبات مختلف گیاهان دارویی بر صفات عملکرد و کارایی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
    فرهاد خلیق قره تپه 1389
  52. اثرات ارقام گندم، مکمل آنزیمی و تغذیه مرطوب بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
    نبی الله سعیدی 1388
  53. اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا با آنزیم و مکمل مس بر عملکرد جوجه های گوشتی
    امیر اسفدانی 1387
  54. اثرات عمل آوری خوراک، مکمل آنزیمی و نوع غله بر عملکرد جوجه های گوشتی
    زینب قبادی 1386
  55. اثر سطوح مختلف چربی و ال-کارنیتین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیبات سرم در جوجه های گوشتی
    علی اسفیدانی 1386
  56. اثرات تغذیه جیره پیش آغازین و تغییر ترکیب و زمان جیره های آغازین و رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی
    بهروز عزیزی 1385
  57. اثر زمان شروع تغذیه اولیه و طول دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
    فخرالدین عابد درگاهی 1385
  58. اثرات تغذیه اولیه و استفاده از اوماج بر عملکرد جوجه های گوشتی
    سیف الله دشتی 1385
  59. اثرات تغذیه اولیه و استفاده از اوماج بر عملکرد جوجه های گوشتی
    سیف الله دشتی 1380