Faculty Profile

احمد کریمی

استاد

احمد کریمی

کشاورزی / علوم دامی

Research Faculty

ارتباط با صنعت

  1. بررسی کارایی انواع فرمول های خوراکی در تغذیه جوجه های گوشتی
    1389
  2. تعیین ترکیبات شیمیائی و بررسی امکان استفاده از گیاهان داروئی استان کردستان در جیره جوجه های گوشتی
    1389
  3. اثرات استفاده از سه نوع کنسانتره تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی
    1389
  4. اریابی ارزش تغذیه ای سه رقم گندم غالب استان کردستان با و بدون افزودن آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
    1388
  5. بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف گاودانه خام و عمل آوری شده به همراه مکمل اسید آمینه در جیره مرغ تخمگذار در مرحله دوم تولید
    1388
  6. اثرات استفاده از مس مازاد بر احتیاجات در دوره آغازین بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی
    1386
  7. تاثیر پلت کردن و افزودن آنزیم در جیره های بر پایه گندم
    1385
  8. اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس بر عملکرد جوجه های گوشتی
    1385
  9. اثر گرسنگی اولیه و تغییر فاز جیره بر روی برخی شاخص های بیوشیمیائی سرم جوجه گوشتی
    1384
  10. بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف گاودانه خام و عمل آوری شده به همراه مکمل اسید آمینه در جیره مرغ تخمگذار در مرحله دوم تولید
    1384
  11. بررسی اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان کردستان: محاسبه بهره وری عوامل تولید و برآورد کارایی اقتصادی
    1383
  12. اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی
    1382
  13. تاثیر سطوح مختلف پرلیت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
    1381
  14. بررسی میزان فعالیت آنزیم فیتاز در ارقام مختلف گندم
    1381
  15. اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر ماهی در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
    1380