تاریخ بهروزرسانی: 1404/03/15
اسعد محمدامینی
دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
کتابهای تألیفی و تصنیفی
-
"Balangu (Lallemantia royleana) Seed Gum"
اسعد محمدامینی
JohnWiley & Sons Inc.، 1396، شابک: 9781119418511 -
"Novel Approaches of Nanotechnology in Food; Volume 1; Chapter 8; Starch nanomaterials: a state-of-the-art review and future trends"
اسعد محمدامینی، سیدمحمدعلی رضوی
1394، شابک: 978-0-12-804308-0
کتابهای ترجمه ای
-
"دانه های فراموش شده بدون گلوتن (غلات، شبه غلات و حبوبات: غذاهای پایدار، مغذی و ارتقاء دهنده سلامت برای قرن بیست و یکم)"
غلامرضا حیدری، اسعد محمدامینی، نسرین قمری رحیم
Elsevier، 1402، شابک: 978-0-08-100866-9 -
"مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذایی"
اسعد محمدامینی، بهاره عمادزاده، سیدعلی مرتضوی
1387، شابک: 978-964-970-159-2