Faculty Profile

اردشیر شیخ احمدی

استادیار

اردشیر شیخ احمدی

کشاورزی / علوم دامی

Theses Faculty

پایان نامه های کارشناسی ارشد

  1. تاثیر تفاله زیتون تخمیر شده بر عملکرد و کیفیت تخم در طی نگهداری و میکروب های روده بلدرچین های تخمگذار
    هه لمه ت احمد عبدالرحمن 1400
  2. اثر پودر عصاره فلفل قرمز در جیرههای حاوی دانه کتان بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغهای تخمگذار
    حیدر نوری 1397
  3. اثر پودر گیاه تشنه داری در جیره های حاوی کتان بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
    فاطمه ایمانی نژاد 1397
  4. تاثیر گیاه خُرفه تخمیر شده و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت استرس
    شیلان زرین 1396
  5. مقایسه مقادیر توصیه شده ویتامین ها براساس استانداردهای مختلف در جوجه های گوشتی
    فریبا نیلی 1396
  6. اثرات سطوح توصیه شده ی ویتامین ها بر اساس استانداردهای مختلف بر عملکرد و مورفولوژی روده در جوجه ها ی گوشتی
    مهین محمودنیا 1396
  7. اثرات سطوح مختلف ویتامین E با منبع سلنیوم (آلی و معدنی) بر عملکرد و پارامترهای خونی در بلدرچین های تخمگذار ژاپن
    جبار جوانمردی 1396
  8. تاثیر عنصر روی و عصاره آبی خرفه بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط پرورش تابستانی
    روژین کاظمی 1396
  9. تاثیر ویتامین E و مخلوط عصاره ها و اسانس های گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی با دسترسی آزاد به خوراک پلت شده
    سارا مولودی 1396
  10. اثر نانو پودر سیلیس بر عملکرد، هیستوپاتولوژی کبد و برخی از پارامترهای بیوشیمیایی خون در بلدرچین های تخمگذار
    سمیرا فریادی 1395
  11. اثرات نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و ویتامین E بر عملکرد و برخی پارامتر های بیو شیمیایی خون در بلدرچین های تخمگذار
    زینب فیروزی فرد 1393
  12. اثرات نانو ذره ی دی‏اکسید تیتانیوم و ویتامین Eبر بیان ژن هایIL-1β، IL-6، TGF-α و Cyp1A4 در بلدرچین ژاپنی
    هیوا جلالی 1393
  13. اثرات نانو ذره ی دی‏اکسید تیتانیوم و ویتامین Eبر بیان ژن هایIL-1β، IL-6، TGF-α و Cyp1A4 در بلدرچین ژاپنی
    زهرا حیدری 1393
  14. اثرات پودر سیر و سیاه دانه بر بلدرچین های تخم گذار در معرض دگزامتازون
    بیگرد دهقان 1393
  15. برآورد انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم پروتئین گندم های گاسکوژن و آذر2 با آنزیم یا بدون آنزیم برای جوجه های گوشتی.
    سیده ملوک ابراهیم نیا 1392