تحصیلات
-
دکتری:
علوم دامی- تغذیه نشخوارکنندگان،
1386 ← 1392
-
کارشناسی ارشد:
علوم دامی- تغذیه نشخوارکنندگان،
1383 ← 1385
-
کارشناسی:
مهندسی علوم دامی،
1381 ← 1383
زمینه کاری
تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-3: امگا-6 بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی نشخوار کنندگان
استفاده از تزکیبات طبیعی برای کاهش واکنش های التهابی در دوره انتقال
استفاده از اسانس و عصارهای گیاهی در تغذیه نشخوارکنندگان
تاثیر عوامل مختلف بر تغییرات جمعیت میکروبی شکمبه
کاربرد افزودنیهای خوراکی در تغذیه نشخوار کنندگان
تغذیه گاو های شیری
تماس
رایانامه: