education
-
Ph.D:
علوم دامی- تغذیه نشخوارکنندگان,
-
M.Sc:
علوم دامی- تغذیه نشخوارکنندگان,
-
B.Sc:
مهندسی علوم دامی,
field of work
تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-3: امگا-6 بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی نشخوار کنندگان
استفاده از تزکیبات طبیعی برای کاهش واکنش های التهابی در دوره انتقال
استفاده از اسانس و عصارهای گیاهی در تغذیه نشخوارکنندگان
تاثیر عوامل مختلف بر تغییرات جمعیت میکروبی شکمبه
کاربرد افزودنیهای خوراکی در تغذیه نشخوار کنندگان
تغذیه گاو های شیری
Contact
email: