Faculty Profile

تیمور جوادی

دانشیار

تیمور جوادی

کشاورزی / باغبانی

Theses Faculty

پایان نامه های کارشناسی ارشد

  1. عنوان: تاثیر فولویک اسید بر تعدیل اثرات تنش خشکی در توت فرنگی (Fragaria × ananassa) رقم سابرینا
    فهیم وقار 1401
  2. پاسخ رشدی چمن فستوکای قرمز رقم کاروسل ( (Festuca rubra cv. Carousel به کاربرد زئولیت و بیوچار پوسته‎ی برنج در شرایط تنش خشکی
    دلبر برتنی 1401
  3. اثر کاربرد برگی و ریشه ای نانو ذرات سیلیس بر صفات رویشی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی در کشت بدون خاک
    روژین کریمی 1401
  4. تاثیر لامپ های LED بر برخی خصوصیات میوه توت فرنگی رقم کاماروسا در شرایط کشت بدون خاک
    سالار صیدی 1401
  5. اثر تنش شوری بر ویژگی‎های مورفو-فیزیولوژیکی توت-فرنگی رقم کاماروسا پیش تیمار شده با مارمارین در شرایط کشت بدون خاک
    سیما اداک 1401
  6. اثر زیست محرک عصاره جلبک دریایی بر ویژگی های گلدهی رز بریدنی (رقم آنجل) در شرایط کشت بدون خاک
    سیروس سوری 1400
  7. تاثیر نوع پایه و تیمارهای آبیاری بر خصوصیات رویشی، عملکرد و کیفیت میوه به رقم عسکری اصفهان
    احمد مارابی 1400
  8. اثر براسینولید در تعدیل تنش‏شوری در توت‏فرنگی(Fragaria × ananassa Duch.) در شرایط کشت بدون خاک
    حمید فاروقی نیا 1400
  9. اثر اسید هیومیک و هدایت الکتریکی‎ ‎محلول غذایی بر رشد، ‏عملکرد و برخی ویژگی‎‎های میوه توت فرنگی
    ایران پارسی 1400
  10. اثر نانو ذرات روی بر ویژگی های فیزیولوژیکی توت‎فرنگی رقم آروماس (Fragaria×ananassa cv. Aromas) تحت تنش شوری در شرایط کشت بدون خاک
    بیان واجدی 1400
  11. عنوان: بررسی اثر زمان کاشت و تیمارهای کودی بر رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی تحت کاربرد خاک پوش پلاستیکی
    شاهرخ محمدی 1399
  12. پاسخ های رشد و نموی لاله واژگون (Fritillaria imperialis L.) به اندازه سوخ و خیساندن سوخ در نیترات پتاسیم
    فاتح عبدالله رحمان 1399
  13. تعدیل اثرات تنش شوری در توت فرنگی به وسیله ‏تریاکانتانول در شرایط کشت هیدروپونیک
    رامین خسروی 1399
  14. اثر میکوریزا، میزان محلول غذایی و نوع محیط کشت بر رشد، عملکرد و کارایی مصرف آب توت ‏فرنگی
    پرویز محمدی 1399
  15. تاثیر قارچ میکوریزا بر رشد و عملکرد توت فرنگی در محیط‏کشت‎های مختلف
    هانیه صالحی 1399
  16. تاثیر نوع محیط کشت و اسید هیومیک بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی نرگس شهلا
    جمیله مرادی 1399
  17. بررسی اثر ورمی کمپوست بر عملکرد و ویژگی های کیفی ‏میوه‏ی توت فرنگی کشت‏شده در زمان‏های مختلف
    روزبه محمدی 1399
  18. اثر مینی تونل و برگ زنی بر عملکرد و خصوصیات میوه پاییزه ‏توت فرنگی ارقام پاروس و ونتانا
    فرزاد اسدی 1399
  19. اثر مینی تونل و کود ورمی ‎کمپوست بر عملکرد و خصوصیات ‏میوه پاییزه توت فرنگی ارقام پاروس و ونتانا
    کاوه نیکدل 1399
  20. اثر دی کلروفنوکسی تری اتیل آمین (‏DCPTA‏) در تعدیل ‏اثرات تنش آبی در توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک
    طالب حاجی میرزایی 1399
  21. اثر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر تعدیل اثرات تنش آبی در ‏توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک
    عشرت مرادی 1399
  22. اثر کاربرد خارجی ملاتونین بر تحمل تنش شوری در توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک در گلخانه
    زینب عزیزی 1398
  23. تاثیر زمان کاشت و خاکپوش پلی اتیلن بر خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکردی توت فرنگی تحت تیمارهای مختلف آبیاری
    میثم ساجدی نیا 1398
  24. اثر هدایت الکتریکی محلول غذایی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در بسترهای مختلف کشت بدون خاک
    منیره محمدی 1397
  25. تاثیر عصاره جلبک دریایی (مارمارین) بر صفات کیفی و کمی ‏انگور رقم رشه در شرایط تنش خشکی و بدون تنش خشکی
    پوریا امانی 1397
  26. اثرتنش شوری بر رشد چمن ریگراس چند ساله (Lolium perenne) در محیط های رشد دارای زئولیت و زئولیت غنی شده با پتاسیم
    ابراهیم رحیمی 1397
  27. بررسی اثر تنش خشکی و هورمون گاما- آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور
    مینا وطن دوست 1397
  28. اثر جاسمونیک اسید و نانوذرات آهن بر ویژگی های مورفو- فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی تحت تنش خشکی درکشت درون شیشه ای
    آمنه یوسفی 1397
  29. اثر هیومیک اسید و دو نوع محیط کشت بر برخی ویژگی های مورفو- فیزیولوژیکی توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک
    نسا کریمی 1396
  30. ارزیابی ویژگی‏های رویشی، عملکرد و کیفیت میوه توت‎فرنگی در محیط های مختلف کشت بدون خاک
    امین علی کریمی 1396
  31. اثرات نانوذرات نقره و مس بر عمر پس از برداشت گل های بریدنی میخک و داودی
    ناهید رشیدیانی 1396
  32. بررسی محتوای بتاگلوکان دانه درژنوتیپ‎های یولاف و تعیین ارتباط احتمالی آن‎ها با برخی نشانگرهای ISSR
    الهه پورزن 1396
  33. بررسی تنوع محتوای بتاگلوکان دانه در ژنوتیپ های جو و تعیین ارتباط احتمالی آن ها با برخی نشانگرهای ISSR
    راحله عزیزنیا 1396
  34. اثر گاما-آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر ویژگی های مورفو-فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه ی توت فرنگی تحت تنش شوری
    اختر یوسفی 1396
  35. بررسی اثر نوع محیط کشت و هیومیک اسید بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در طول دوره برداشت تحت شرایط کشت بدون خاک
    آزیتا شریفی 1396
  36. تاثیر زمان برگ زنی و هیومیک اسید بر کیفیت و عملکرد پاییزه میوه توت فرنگی رقم پاروس
    فاتح وسینی 1396
  37. اثر مارمارین بر رشد، عملکرد و ویژگی‏های کیفی میوه ‏ی توت‏فرنگی تحت شرایط کشت بدون خاک
    غزال طیری 1396
  38. اثر فراصوت، ژل آلوئه ورا و نانو اکسید روی بر ماندگاری و کنترل بار میکروبی سیب تازه برش یافته
    سیده سمیه ابراهیمی 1396
  39. اثر تیمارهای کم آبیاری و کودی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه‏ی هلوی رقم آلبرتا دیررس
    آزاد شافعی 1396
  40. اثر سیلیس و تنش خشکی بر ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم توت فرنگی در کشت بدون خاک
    سید زبیر مهدوی 1395
  41. بررسی اثر گردوخاک بر ویژگی‏ های مورفو-فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه‏ ی توت‏ فرنگی
    هیوا ندیمی 1395
  42. بررسی تغییرات برخی ترکیبات میوه انگور رقم رشه در مراحل مختلف رشد و نمو در شرایط محیطی مختلف
    مهدی ناصری 1395
  43. بررسی اثر تنش خشکی و هورمون گاما- آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور بیدانه سفید و خوشناو
    مینا وطن دوست 1395
  44. بررسی اثر تنش خشکی و هورمون گاما- آمینو بوتیریک اسید بر برخی خصوصیات مورفولولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور
    مینا وطن دوست 1395
  45. بررسی عارضه قهوه ای شدن برخی ارقام سیب در طول نگهداری در سردخانه
    دلشاد مرادی 1394
  46. اثر تنش اسمزی و کاربرد خارجی گاما آمینو بوتیریک اسید(GABA) بر صفات مورفو– فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم کویین الیزا
    زهرا قبادی پور 1394
  47. اثر تنش اسمزی و کاربرد خارجی گاما آمینو بوتیریک اسید(GABA) بر صفات مورفو– فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم کویین الیزا
    زهرا قبادی پور 1394
  48. تاثیرهیومیک اسید بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد دو رقم توت فرنگی پاروس و کردستان در شرایط تنش شوری
    دلنیا صیدی مرادی 1394
  49. بررسی اثر تنش اسمزی و کاربرد خارجی گلایسین بتائین روی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم پاروس
    طاهره پروه 1394
  50. تاثیر سیلیکات پتاسیم بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش شوری
    خاطره یعقوبی 1394
  51. اثر نانو ذرات آهن بر خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم ونتانا در شرایط کشت بدون خاک
    شرمین عزیزخانی 1394
  52. بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی توت‏فرنگی تحت کاربرد مالچ
    حسن مرادیان 1393
  53. بررسی برخی پاسخ های مورفو-فیزیولوژیکی توت فرنگی به گردوخاک و تنش خشکی
    فرزاد مریوانی 1393
  54. اثر کاربرد بتا- آمینوبوتیریک اسید بر برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی گیلاس تحت تنش خشکی
    دریا روح الهی 1393
  55. بررسی اثر آبسزیک اسید بر روی هلوی رقم آلبرتا تحت تنش خشکی
    سمیه نوری 1393
  56. بررسی اثر تنش خشکی و گرد و خاک روی برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی انگور
    لیلا کرمی 1393
  57. اندازه گیری تبخیوتعرق و ضریب گیاهی فلفل دلمه ای در گلخانه با استفاده از میکرولایسیمتر
    مجید جعفری 1392
  58. اندازه گیری تبخیروتعرق و ضریب گیاهی فلفل دلمه ای در گلخانه با استفاده از میکرولایسیمتر
    مجید جعفری 1392
  59. تاثیر تنش خشکی و پاکلوبوترازول بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی توتفرنگی رقم پاروس
    سودابه پروین 1392
  60. اثر محلول پاشی برگی اسید آسکوربیک بر روی برخی ویژگی های رویشی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور تحت تنش خشکی
    مهتاب ذالنوری 1392
  61. تاثیر قارچ مایکوریزا بر جذب برخی عناصر غذایی و صفات مرتبط با تحمل خشکی در دو رقم توت فرنگی
    لیلی محمدی 1392
  62. بررسی اثرات ضد قارچی برخی اسانس های گیاهی و قارچ کش های شیمیایی در کنترل بوته میری ناشی از شبه قارچ فیتوفتورا در گیاهان خانواده کدوئیان و بادمجانیان
    وحید فرهنگ 1392
  63. بررسی اثر کودهای نیتروکسین و نیتروژن بر خصوصیات فیزیولوژیکی و مرفولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط کم آبی
    زهرا نورایی 1392
  64. بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیکی و مرفولوژیکی توت فرنگی به مالچ پلاستیکی تحت شرایط کم آبیاری
    بختیار شکری 1392
  65. بررسی اثر محلول پاشی برگی سولفات پتاسیم بر کیفیت میوه و فعالیت آنتی اکسیدانی در انگور (Vitis vinifera) رقم رشه
    الناز زارعی 1392
  66. اثرات بذر سیاه دانه بر عملکرد جوجه های گوشتی
    اسرین عبداللهی 1391
  67. بررسی باززایی درون شیشه ای ریزنمونه های سه رقم انگور
    عمر قریشی 1391
  68. اثر کاربرد اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش خشکی
    سعیده نورمحمدی 1391
  69. بررسی میزان برخی پاداکساینده های آنزیمی، غیرآنزیمی و ترکیبات بیوشیمیایی در مراحل مختلف رسیدگی میوه توت فرنگی
    فریناز رحمتی 1391
  70. اثرات سطوح مختلف پودر خشک میوه سماق بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
    شلیر فیضی 1390
  71. تعیین ترکیب شیمیائی و عوامل ضد تغذیه ای میوه بلوط و ارزیابی اثرات بلوط خام و عمل آوری شده در جیره جوجه های گوشتی
    حسین سمنانی نژاد 1390
  72. بررسی اثرات ضد قارچی برخی اسانس های گیاهی و قارچکش های شیمیایی در کنترل پژمردگی ناشی از فوزاریم در چند گیاه مختلف
    حامد بهتویی 1389
  73. تاثیر مقادیر مختلف پرلیت و آبیاری بر کارایی مصرف آب در گیاه دارویی ریحان
    مریم حمزه زاده 1388
  74. تاثیر برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک در کنترل بیماریهای قارچی بعد از برداشت توت فرنگی (Fragaria ananasa cv. Selva)
    ناهید هاشمی 1387
  75. اثر تنش شوری بر برخی ویژگی های رشدی و فیزیولوژیکی نهال دو رقم انگور(Vitis vinifera L.) ریش بابا و صاحبی
    الناز حاتمی 1387